Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

І в місті зручно ходити, і в горах знадобиться: де і за скільки придбати дощовики

Синоптики прогнозують, що на Франківщині дощі триватимуть як мінімум тиждень. Тож без парасолі на вулиці точно не обійтися. А якщо у вас її немає, або не зручно з собою постійно носити, є альтернатива — дощовики. 

Пише Інформатор.

Минулого тижня ми дізнавалися, скільки в Івано-Франківську коштують парасолі. Ціна на парасолі-тростини складає приблизно 600-800 грн, а на звичайні парасолі — 400-1000 грн, залежно від ваги, якості, автоматизованого механізму тощо.

Про це більше читайте в матеріалі.

Купити дощовик можна значно дешевше. Окрім плаща, продають і спеціальні костюми. Тож ви зможете обрати вид захисного від дощу одягу, колір, матеріал і розмір.

Рибацький плащ на кнопках від дощу в торговельному центрі “Епіцентр” коштує 91 грн за розмір ХL і 50, 16 грн за розмір ХХL. Знайти їх можна у відділі “Інструменти”.

Такі ж дощовики, але з поясом і менш цупкі продають за 27, 48 грн.

Також є плащі на замку за 66 грн.

Плащ-дощовик з капюшоном вартує 69 грн , а ось плащ і костюм від дощу з поліестеру розміром ХL придбати можна за 639 грн.

У звичайних магазинах, де продають побутові товари, теж можна знайти дощовики. До прикладу, в магазині “Є таке” дощовик на зав’язках коштує 39 грн, а на кнопках — 49 грн. Проте більшість з них не такі цупкі, як, наприклад, рибацький плащ.

Для дітей також знайдуться дощовики. В магазині “Епік” кольорові дитячі плащі з малюнками коштують 239 грн і 371, 22 грн, а звичайні однотонні — 131 грн.

Тож купити дощовик значно дешевше, ніж парасолю. А ще з ним можна піти в похід у гори. Проте все залежить від ваших цілей і вподобань, тож обирайте!

І нехай дощова погода не впливає на ваш настрій.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

 

Нагору