Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Де можна нагострити кухонні ножі в Івано-Франківську

Що робити, якщо кухонні ножі вже не ріжуть так, як треба? Ви не можете розрізати помідорку для того, аби приготувати улюблений салат. Або ж відрізати шматочок хліба та намазати його маслом. Тоді одразу треба їх наточити. Але якщо у вас немає необхідного інструменту для цього, то хто може допомогти? В такому випадку ви можете звернутися до майстра, який за кілька хвилин зробить це якісно. 

Тому Інформатор знайшов місця, де вам зможуть наточити кухонні ножі.

1 місцина знаходиться за адресою вулиця Незалежності, 195. Вам зможуть наточити їх за 5 хвилин, якщо їх не більше 3-4 штук. Вартість послуги — 20 гривень за ніж.

2 місцина знаходиться за залізничним мостом. Її адреса — вулиця Вовчинецька, 68. Тут вам треба лишити ножі на добу. Вартість заточки одного кухонного приладу — 30 грн.

Ще одна майстерня знаходиться за адресою вулиця Макухи, 41 а (шукайте з вулиці Ребета). Тут вартість заточки одного ножа коштує 20 грн. Інформатор звернувся сюди. Ножі заточили якісно за 5 хвилин.

А після того, як вам майстер нагострить ножі, треба ж їх перевірити. А найкращим способом, на думку Інформатора, є приготування страви. Радимо ось цей рецептик. Ну дууууже смачно!

Читайте до теми: Рецепт вихідного дня: смачний яблучний пляцок для всієї сім’ї.

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору