Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На колір і смак: за скільки продають яблука в Івано-Франківську

Яблука — один із найдоступніших та корисних фруктів осені. Цей плід містить багато вітамінів та мікроелементів, він покращує стан шкіри, знижує холестерин та зміцнює імунітет. Окрім того, яблука споживають не лише в свіжому вигляді. Вони добре смакують печеними, карамелізованими, додають “кислинки” у випічці, з них роблять джем та виготовляють сік.

Пише Інформатор.

В Івано-Франківську яблук є вдосталь. Знайти їх можна як у супермаркетах, так і на ринку. Вартість коливається від 10 до 25 грн залежно від сорту фрукта.

На ринку ми знайшли яблука за найнижчою вартістю 9 грн, вони на вигляд невеликі, а продавці кажуть, що для тих, хто люблять кислі. Трохи більші яблука коштують від 12 грн.

Зимовий сорт яблук “Хоней Крісп” вартує 12 грн за кілограм. Яблука “Пінова” коштують 20 грн за кг.

Великі яблука сорту “Ліголь” можна придбати за 25 грн. Аналогічна ціна за один з найстаріших сортів цих фруктів — “Грушівка”.

У супермаркеті кілограм яблук “Ред Чиф” коштує 19,95 грн. Вони великі, бордового кольору та досить солодкі на смак. Більш соковиті та кисліші будуть яблука “Голден”, що в магазині вартують 11,90 грн за кг.

Звичайне яблуко зелене коштує 13,95 грн, яблуко “Гала” — 11, 39 грн.

Вибір осінніх плодів зараз дуже великий. Можна знайти за різною вартістю, розміром і смаком. Якщо не знаєте, які обрати, спробуйте декілька видів. А ось для випічки рекомендуємо вам брати кислі яблука, що з солодким тістом створять смачне поєднання.

До речі, рецепт яблучного пляцка можете знайти в нашому матеріалі. Готувати його просто й недовго, а результат вас приємно здивує.

Рецепт вихідного дня: смачний яблучний пляцок для всієї сім’ї

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

 

Нагору