Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Як виглядає Івано-Франківськ в умовах блекауту очима калушанина

Максим Бірін — кріейтор та художній фотограф з Калуша, опублікував на своїй інстаграм сторінці художні фото вечірнього Івано-Франківська під час блекауту.

Про це пише Інформатор Калуш. 

Після того як росія обстріляла нашу критичну інфраструктуру, всі люди відчули тотальні зміни в нашому звичному житті. Вимкнення відбуваються не тільки вдома, а й на вулиці, через що вже не можна прогулятися вечірніми вуличками з яскравими ліхтарями. Але часом це додає особливого шарму.

На свіжих роботах Максима ми можемо споглядати кур‘єра, який проїжджає по мосту на вулиці Пасічній. Бачимо Івано-Франківський тролейбус та автомобілі, які прямують в невідоме.

Інформатор поспілкувався з творцем світлин. Максим Бірін займається художньою зйомкою вже 9 років. Цей час, за його словами, нестабільний і виражається підйомами та падіннями у творчості.

“Мені було нудно вдома, не було електрики й все розрядилося. А потім я згадав — я ж фотограф”, — ділиться Максим.

Щодо впливу відключень на нього, відповідає, що став більш організованим та планує графік роботи заздалегідь, як вчили мотиватори з ютубу.

На питання, де можна більше знайти творчості Максима, жартівливо відповідає: “В інстаграмі є фотки різні, якщо ви дівчина, дізнатися про мене можна в директі”.

Більше творчості Максима можете глянути у його сторінці в інстаграм.

Читайте також: Що робити франківцям у випадку блекауту | корисні локації та поради

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору