Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Мандаринки під кожну ялинку: скільки сьогодні коштують цитрусові та де їх краще купити

Якщо розпитати більшості людей, що в них асоціюється з Новим роком, відповідь буде — ялинка, гірлянди та мандарини. Останні часто дарують рідним і близьким, з мандаринами ходить Святий Миколай. Ми вирішили дізнатися скільки сьогодні коштують цитрусові в Івано-Франківську та де їх краще купувати.

Досліджував Інформатор.

Спочатку ми вирушили на ринок. Там різноманіття мандарин дуже велике: з кісточками, без, солодкі, з кислинкою, великі з шкіркою, яку легко почищити та маленькі, але дуже соковиті.

Популярними щороку (цей рік не виняток) вважають клементини. Цей сорт вважається гібридом апельсина й мандарина. На ринку клементини можна купити 75-85 грн.

Маленькі солодкі мандарини коштують 85 грн. Смачні цитрусові з Іспанії вартують 95 грн за кілограм.

Загалом ціни на мандарини на ринку коливаються від 65 до 85 грн, тож проблем з вибором не буде.

Далі ми відправилися в магазини. Там вибір не такий великий, але коштують мандарини дешевше. До прикладу, мандарин першого ґатунку в “Сільпо” коштує 65 грн, в “АТБ” –  64,95 грн.

У магазині “Близенько” вже раніше згаданий клементин зараз можна придбати за акцією: було 79 грн, стало 61,99 грн. В інших супермаркетах мандарини коштують близько 65-70 грн, але деякі з них ще зелені.

Тож обирайте мандарини собі до смаку та попросіть, щоб вам їх хтось почистив:)

Читайте також: За скільки у Франківську можна придбати штучну ялинку

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору