Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що відбудеться у Франківську 11 грудня

Завтра, 11 грудня, мешканців Івано-Франківська запрошують на перегляд вистав до місцевих театрів та на сеанси в кінотеатри.

Пише Інформатор.

  • Тренування в честь пам’яті Соке Каназави

Час: 11:00-14:00

Місце: пишіть на емейл  ukr.dojos@gmail.com

  • Вистава “Казкова подорож, або друзі Святого Миколая”

Режисер – Надія Деркач.

Юрчик зі своєю сестричкою Оксанкою мріють подорожувати. І їхня мрія збулась, якраз перед днем святого Миколая. А кого зустріли наші герої під час подорожі дізнаєтесь, завітавши до нас на казочку.

Тривалість вистави 40 хвилин. Квиток коштує 80 грн.

Час: 12:00, 14:00

Місце: академічний обласний театр ляльок ім. Марійки Підгірянки

  • Вистава “Красуня і чудовисько”

Музична казка про справжнє кохання для дітей.

Щоб врятувати свого батька, Бель вирішує назавжди залишитися замість нього у моторошному замку у самісінькій гущавині лісу. Господар палацу — непривітна і огидна потвора, і дівчина переконана, що більше ніколи не побачить ані сонячного світла, ані свого батька, але… виявляється, справжніх друзів — як і справжнє кохання — можна знайти будь-де!

Режисер-постановник — Олексій Лейбюк. Квитки можна придбати за посиланням.

Час: 12:00

Місце: головна сцена Івано-Франківського драмтеатру

  • Свято Ґваделупської Богородиці

12 грудня церква відзначає свято Гваделупської Богородиці. У соборі завтра з 8.00 буде виставлено ікону Гваделупської Богородиці. Після Літургій буде відбудеться благословення ікони і молитва на Вервиці.

Час: 08:00 – 15:00

Місце: Катедральний собор Святого Воскресіння УГКЦ

  • Майстер-клас Lego-конструювання “Санта на шляху до Роблоклубу”

Протягом 1,5-2 год. діти конструюватимуть веселого Санту на лижах. Вартість майстер-класу – 250 гривень. Для клієнтів Робоклубу – знижка -10%.
Реєструватись можна за посиланням або номером: 0995439522.

Час: 15:00

Місце: Promprylad.Renovation

Це благодійний артпроєкт, який вперше показали глядачам у 2015 році. Спрямований, щоб допомогти невиліковно хворим дітям та звернути увагу на проблему раку.

Оскару всього десять, але йому вже нема на що сподіватись, адже страшний діагноз безжально перекреслив маленьке життя… Попереду 12 днів зневіри і розпачу… Якби не одна дивакувата жінка у безглуздому рожевому костюмі…Відкриваючи Бога для Оскара, вона знаходить його сама…

Театральний арт-проект “Оскар і Рожева Пані” — це спроба достукатись до найзаскорузліших сердець через емоційну історію, наповнену болем і вірою.

Режисура та рішення сценічного простору — народний артист України Ростислав Держипільський, автор ідеї та продюсер — заслужена артистка України Ірма Вітовська.

Квитки можна придбати за посиланням.

  • Перегляд фільмів

Завтра у кінотеатрі “Космос” о 15:10 та 17:00 покажуть комедію та екшн “Люту нічку”. Об 11:00 та 13:00 діток можна повести на пригодницький комедійний мультик “Лапи гніву: Легенда про самурая”. Об 11:00 розпочнеться показ мультфільму “Незвичайний світ”. Для старших можна піти на “Коза Ностра. Мама їде”, “Трикутник смутку” та інші фільми.

У “Люм’єрі” “Трикутник смутку” покажуть о 18:20. На 10 хвилин пізніше розпочнеться драма на військову тематику “Вищий пілотаж”. Ще одна драма і трилер “Атака на Парижу почнеться о 13:30, 16:00 та 18:45. У “Люм’єрі” також покажуть “Люту нічку”, “Незвичайний світ ” і “Коза Ностра”. Більше про прем’єри в грудні читайте в матеріалі:

В Івано-Франківську — прем’єри. Що нового можна подивитися в наших кінотеатрах

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору