Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

В Івано-Франківську — прем’єри. Що нового можна подивитися в наших кінотеатрах

З 1 грудня в кінотеатрах Івано-Франківська розпочали прем’єрні покази фільмів. Один з них знімали на Верховинщині.

Розповідає Інформатор.

Якщо ви давно не ходили в кіно, радимо відновити традицію та сходити на сеанс зі своїми друзями чи з коханою людиною. Тим паче, що вибір фільмів для перегляду великий.

Першого грудня в кінотеатрах відбулася прем’єра українсько-італійської комедії “Коза Ностра. Мама їде”. Головну роль зіграла українська акторка Ірма Вітовська. Задля цього їй навіть потрібно було вивчити італійську, щоб голос не дублювали в італійському варіанті стрічки. Комедію задумали ще 5 років тому продюсерка Катерина Вишневська та сценаристка Анастасія Лодкіна. Кіно знімали у Сицилії, на околицях Риму та в Карпатах.

Це фільм про сім’ю та мафію, а також про сильну жінку Владу Козу. Переглянути фільм можна в кінотеатрі “Космос” сьогодні о 19:30, а також завтра, 5 грудня, о 13:00 та 19:30. Розклад показів на інші дні дивіться на сайті.

Цю кінострічку також можна подивитися в кінотеатрі “Люм’єр”, сенс якої сьогодні відбудеться о 18:35. Завтра: об 11:40, 16:25 та 18:35. Детальніший графік — на сайті.

З 1 грудня в кіно також почали показувати комедію та екшн “Люта нічка”. Фільм має вікові обмеження 16+ років, зняли його у США. Відповідно до сюжету, в розпал свят на одній з вечірок група жорстоких найманців бере у заручники заможну родину. Через те, що допомогти ніхто не може, Санта Клаусу доведеться самотужки рятувати Різдво. У “Космосі” на цей фільм ще можна потрапити сьогодні о 19:00, а в “Люм’єрі” — о 19:10.

Окрім цього, в кіно зараз показують пригодницький мультфільм “Незвичайний світ”. Головні герої — легендарна родина Кладсів. Вони відрізняються від інших, і це може вплинути на їхню останню та найважливішу місію. На сьогодні сеансів вже немає, тож побачити мультфільм у кінотеатрах можна вже завтра.

Хто любить комедію та жахи, до перегляду запрошують на фільм “Меню”, а хто прихильник трилерів та екшну — можна купити квиток на фільм “Покерфейс”.

15 грудня очікується на прем’єру “Аватар: шлях води”, де в головних ролях буде Сем Вортінгтон, Зої Салдана, Кейт Вінслет і Мішель Єо. Це довгоочікуваний сиквел, в якому події відбуваються більше, ніж через десятиліття після першого фільму. За своїм жанром, друга частина “Аватару” — це пригоди, фантастика, фентезі та екшн.

Ще одне продовження, але на цей раз мультфільму, планують 22 грудня. В кінотеатрах покажуть “Кіт у чоботях 2: останнє бажання”. В ролях: Антоніо Бандерас, Сальма Гаєк, Флоренс П’ю та Олівія Колман. Мультик стане чудовим вибором для всієї сім’ї, адже в ньому поєднаються пригоди та гумор.

Тож дочекайтеся!

Читайте також: Що покажуть у театрі ляльок цього грудня?

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору