Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Задовбали ви, теплокомуненерго. На оперативній нараді в міського голови знову було гаряче

Сьогодні, 20 грудня, на оперативній нараді в міського голови було знову гаряче. Цього разу перепало тепловикам. 

Повідомляє Інформатор.

Так, керівник “Івано-Франківськтеплокомуненерго” Володимир Фалдина розповів, що підприємство щодня виділяє бензинові та дизельні генератори для роботи котелень, де вимикається електропостачання. На вулиці Хриплинській котельня працює цілодобово. Станом на вчора вимкнули котельню на Медичній, де геріатричний пансіонат. Там зараз проводять планові перепідключення, сам ж котельня працює на генераторі.

Коли мова зайшла про тепло в дитсадках, Марцінків дав доручення перейти на елеватори. Мер додав, що у Франківську на Симоненка можуть їх зробити. Фалдина відповів, що на виготовлення одного елеватора треба місяць часу, мають бути допуски і гарантії. Однак Марцніків дав йому доручення привезти елеватори. А якщо ні – то генератори.

“Треба було думати раніше, коли я казав, що будуть проблеми зі світлом. Ви ходили тут чіхалися в одному місці”, – сказав мер.

Фалдина відповів, що не вони ліквідовували елеватори.

“Слухай, ти зараз договоришся. Чую, що в теплокомуненерго буде новий директор. Задовбали ви, теплокомуненерго”, – сказав мер і додав, що в дитсадках має бути тепло.

Фалдина додав, що котельні працюють. Втім результату немає.

Нагадаємо, раніше мешканці скаржилися на холод у дитсадках.

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору