Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Чи можна ще в Івано-Франківську купити генератори і за скільки

Якщо ви йшли нашою “стометрівкою”, то точно чули гул генераторів, які забезпечують роботою малий бізнес. З такою кількістю генераторів виникає запитання: “А чи можливо їх ще десь придбати?”

Дізнавався Інформатор.

Генератори в Івано-Франківську є. Купити їх можна як на замовлення, так і безпосередньо в магазині. Ціни коливаються в середньому від 20 до 60 тисяч, залежно від виду генератора, палива, потужності та фірми виробника.

У торговельному центрі “Епіцентр” електрогенераторна установка KINGWAY інверторна коштує 44990 грн. Генератор працює на бензині, його потужність — 1,8 кВт. Запуск двигуна відбувається через ручний стартер.

Ще одна електрогенераторна установка PRAMAC WX 3200 на бензині з ручним стартером зараз по акції вартує 31990 грн. Проте раніше генератор коштував 39900 грн.

Збоку біля генераторів одразу продають моторну оливу 4 літри за 710 грн і 1128 грн.

Більше генераторів можна подивитися на сайті торговельного центру та одразу там замовити.

До прикладу, генератор на дизельному паливі Compass можна купити за 45360 грн. Потужність — 3 кВт. Двигун у нього електростартер. А якщо ви шукаєте потужніші генератори на комбінованому виді палива, можна взяти газобензиновий KS 10000E G з електростартером. Правда, ціна на нього дещо “кусається” — 110000 грн. Але потужність при цьому 7.5 кВт.

Ми також вирішили дізнатися, яка ситуація на ринку з генераторами. Вони там також є. Генератор потужністю 3 кВт коштує 24000 грн на бензині, а на 5 кВт — 49 тисяч. Продавці розповіли, що зараз ажіотажу на генератори немає. Спочатку купували більше, але наразі попит зменшився. Втім, жартують, що зате для покупців не буде черги.

Читайте також: Близько 1000 людей за місяць: де у Франківську ремонтують генератори

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору