Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Ню-модель, ракетний удар і хвороби, через які не беруть в армію — що ви найбільше читали цього року

Сьогодні останній день 2022 року, тож ми не відстаємо від трендів і також підбиваємо підсумки. У цей день ми вирішили зібрати добірку з новин і статей, що ви читали найчастіше. У списку — інтерв’ю з калуською моделлю ню, зміна постачальника газу, підтвердження ракетного удару в Делятині, ДТП та пожежі.

Ділиться Інформатор.

У березні, за словами “Української правди” речник Командування Повітряних сил ЗС України Юрій Ігнат повідомив, що ворог завдав удару по підземному складі ракет та авіаційних боєприпасів українських військ у Делятині на Івано-Франківщині. Найімовірніше, удар був завданий ракетами типу “Кинжал”. Були пошкодження та детонація боєприпасів. Більше читайте в матеріалі.

Матеріал, який викликав ажіотаж серед читачів. Ми розповідали, що існує перелік хвороб, з якими в армію не беруть. Серед них: туберкульоз, деякі інфекційні хвороби, ВІЛ-інфіковані, невиліковні онкопацієнти, люди з розладами психіки та інші. З детальнішим списком можна ознайомитися в матеріалі.

Ця стаття отримала дуже багато відгуків на нашій сторінці у фейсбуці. Думки поділилися. Хтось вважав, що фото дівчини — це естетика та творчість. Для когось світлини були незрозумілими та навіть вульгарними. Втім, цей матеріал став третім серед найбільш популярних текстів нашого сайту. А якщо ви ще не бачили світлини Романи Пиц, тоді переходьте за посиланням та діліться своїми думками в наших соцмережах.

Тема, що турбувала багатьох франківців. У матеріалі ви зможете прочитати, як і куди подати показники лічильника, а також у який період часу це можна зробити.

Автопригода, що сталася в червні в селі Лісна Слобідка Коломийського району. Внаслідок ДТП, до лікарні потрапило троє людей з маршрутного автобуса. Через що сталася аварія — читайте в новині.

Попри те, що “Українська правда” поширила інформацію про ракетний удар в Делятині, місцеві жителі спростували повідомлення. У коментарях люди назвали інформацію фейком та обурювалися брехні.

19 березня в селі Підгайчики виникла пожежа в будівельному магазині. Вогонь знищив будівлю, але інформації про постраждалих не було.

Ще одна пожежа, під час якої споруда згоріла майже вщент. Тоді, до слова, часто ставилися пожежі. Основна причина — спалення сухої трави.

З 1 травня прикарпатці, які отримували газ від “Івано-Франківськгаззбуту”, автоматично стали клієнтами “Нафтогазу”. Через це за газ потрібно було платити за іншими показниками. Гадаємо, ви вже знаєте ваш особистий рахунок, але якщо вам потрібні точні реквізити — шукайте їх за посиланням.

Хай тривоги і бентеги не завадять вам залишатися у доброму гуморі й не втрачати оптимізму! А ще, святкуючи, не забуваймо про наших воїнів. Шлемо їм слова підтримки і молитви.

Команда Інформатора вітає вас з прийдешніми святами. Попереду – перемога!

Читайте до теми: Мер, мурал, МП: найгучніші скандали Франківська за рік

Нагору