Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Скандал з церквою мп, графіки вимкнень, заміна водійських посвідчень. Що найбільше франківці читали в грудні

Скандал з церквою московського патріархату, законопроєкт про зміну водійських посвідчень, особливості четвертої черги, оздоровче плавання та аквааеробіка… Традиційно підбиваємо підсумки грудня. Що ви читали найбільше минулого місяця?

Повідомляє Інформатор.

Отож у грудні найбільше читали:

У Верховній Раді підтримали законопроєкт про заміну водійських посвідчень: що зміниться?

Законопроєкт пропонує внести зміни до Закону України «Про дорожній рух» на основі Директиви 2006/126/ЄС. Вони стосуються класифікації транспорту й водійських категорій, про що йдеться у 4 і 6 статтях Директиви.

У Франківську мешканці виступили проти “московського попа”.

11 грудня в Івано-Франківську в церкві московського патріархату, що на Довженка, відбувається акція протесту. Туди прийшли активісти, які не хочуть бачити новопризначеного архімандрита Никиту та й загалом московський патріархат у Франківську та Україні. Вони скандують “Геть московського попа!”.

Чим четверта черга вимкнень відрізняється від інших

Четверту чергу застосовують двічі на добу. Її перемикають вручну, і на це може піти до 40 хв. Бо час увімкнення чи вимкнення залежить від часу добирання бригади до об’єкту.

Куди франківцям піти на оздоровче плавання

В Івано-Франківську мешканці мають змогу поплавати у басейні поліклініки на вулиці Довгій. Деталі – у статті.

Івано-Франківський некрополь | третя частина

Цвинтар на вулиці Київській закрили в 1974 році. Сьогодні його можна знайти, якщо зійти з вулиці Степана Бандери на Київську. Вхід знайти зовсім не складно, як і потрапити всередину — ще з початку вулиці видно гостинно розчинені ворота.

Від любові до ненависті один…графік вимкнення світла. Історія стосунків енергетиків і споживачів

Десятого жовтня росіяни вперше обстріляли критичну інфраструктуру в Україні. Через 2 дні ракетний обстріл повторився, через що в державі розпочалися перебої з електроенергією. Тоді українці чи не вперше дізналися про графіки віялових, аварійних та планових вимкнень.

Чи будуть в українців вихідні на Новий рік і Різдво

Щороку в період новорічних свят українці можуть трохи відпочити, адже держава встановлює вихідні. Проте в час воєнного стану ситуація змінюється.

На війні загинуло четверо бійців ТрО з Прикарпаття

На фронті загинули четверо бійців 78-го окремого батальйону 102-ої окремої бригади ТрО імені полковника Дмитра Вітовського – Артур Грималюк, Йосиф Мельничук, Ігор Сабадах, Ігор Гойванюк.

Вічна пам’ять Героям!

“ЯМаріуполь” запрошує на безкоштовні заняття з аквааеробіки

Щонеділі в Івано-Франківську відбуваються тренування з аквааеробіки для всіх охочих. Заняття організовує центр для переселенців “ЯМаріуполь”.

Закриває топ десять статей у грудні новина про графіки вимкнення світла. Нагадуємо, ми їх публікуємо щодня.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору