Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Теплий репертуар на березень: що покаже театр ляльок в Івано-Франківську цього місяця

З приходом першого місяця весни, Івано-Франківський академічний обласний театр ляльок ім. Марійки Підгірянки оновив свій репертуар на березень.

Розповідає Інформатор.

Цього місяця актори театру підготували для глядачів 12 різних вистав. Розпочне весняний сезон п’єса “Хитре лисеня” за Валдісом Павловскісом. Це вистава для діток від 3 років, про те, як маленьке хитре Лисеня вирішило обдурити лісових звірят Зайченя та Ведмедика. Проте сам потрапив у свою ж пастку…

Наступні два дні, 4 і 5 березня, пройде вистава “Братик Кролик”, що вчить діток бути впевненими в собі і не падати духом, бо не в м’язах сила, а в розумі та кмітливості.

Також театр покаже вистави “Як Лисичка Пташкою була”, “Діжка меду”, “У королівстві рожевих кішок”, “Котигорошко” та інші.

25 березня пройде благодійний показ вистави “Патріот”, виручені кошти з якої передадуть на підтримку ЗСУ. Більше про виставу читайте в нашому матеріалі:

“Патріотизм чи фальш: в Івано-Франківську провели благодійну виставу про справжні цінності”. 

Завершить березень “Вовченята та “золоте” правило”, де на прикладі дружби Вовченят і Червоної Шапочки,  діти будуть вчитися  перевіряти свої вчинки з “золотим правилом”  і будувати з навколишніми добрі та безконфліктні стосунки. Всі вистави театру підійдуть як для дітей, так і для спільного перегляду з батьками.

Читайте до теми: Що покаже Франківський драмтеатр у березні

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору