Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Якість пального: перевіряємо АЗС “WOG” в Івано-Франківську

Продовжуємо нашу рубрику про якість пального у Івано-Франківську. Цього разу ми перевірили документацію однієї з АЗС “WOG” у нашому місті.

Пише Інформатор.

На АЗС пропонують купити:

  • Дизпаливо Mustang +
  • Дизпаливо Євро
  • Бензин А-95 Mustang +
  • Бензин А-95 Євро
  • Газ

До теми: Якість пального: від чого вона залежить, і до чого тут октанове число?

Дизпаливо Mustang +

Згідно з документами, Згідно з документацією, пальне вироблено у Польщі. Дата виготовлення дизпалива – 8 лютого 2023 року. Остання експертиза була проведена 7 березня 2023 року. За показниками, цетанове число палива становить 53,2. Норма в документі – не менше 49.

Дизпаливо Євро

В документі вказано, що це паливо виробили в Польщі. Виготовили його 6 лютого 2023 року. Експертизу провели 7 лютого 2023 року.  Згідно з показниками, цетанове число пального становить 52,5. Норма в документі – не менше 49.

Бензин А-95 Mustang +

Згідно з документом, пальне вироблено у Румунії. Дата виготовлення – 7 березня 2023 року. Експертизу палива провели в цей самий день. Згідно з показниками, октанове число пального за дослідним методом становить 96,6. Норма – не менше 95.

Октанове число пального за моторним методом становить 85,1. Норма – не менше 85.

Бензин А-95 Євро

Згідно з документом, країна-виробник пального – Румунія. Датою виготовлення є 6 лютого 2023 року. Експертизу провели 7 лютого 2023 року. В показниках вказано, що октанове число за дослідним метод становить 97, 1. Норма – не менше 95.

Октанове число за моторним методом становить 85,9. Норма – не менше 85.

Газ

В документі не вказаний постачальник палива. Написано, що його виробили 13 лютого 2023 року. Експертизу провели 21-22 березня 2023 року. Згідно з показниками, октанове число становить 94,1. Норма в документі – 89.

Дослідження всіх палив, окрім газу, проводилися в лабораторії ТОВ “Глобус-Петролеум” у Тернополі. Експертиза газу відбувалася в лабораторії ТОВ “Глобус-Петролеум” у Борисполі.

В паспортах якості АЗС “WOG” Інформатор не знайшов дані про країну-виробник газу.

Читайте також: Якість пального: перевіряємо АЗС “AMIC” в Івано-Франківську

Артем Тригуб

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору