Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Які вистави показуватиме Франківський драмтеатр у травні

У травні Франківський драмтеатр покаже 31 виставу.

Повідомляє Інформатор.

Серед вистав – вісім прем’єрних. Це “Інтерв’ю з Богом”, Навернений грішник”, “Інтимна зона”, “У джазі тільки дівчата”, “Дзяди”, “Сватання на Гончарівці”, “Вовчиха”, “Лісова пісня на полі крові”.

“Інтерв’ю з Богом” — вистава про журналіста, який повернувся з війни. Торкнуться теми страхів, зневіри, взаємин в родині й потреби поговорити. Постановка Ростислава Держипільського. У виставі задіяні Олег Панас, Любомир Валівоць, Іван Бліндар, Тетяна Шавкова.

“Інтимна зона” за пʼєсою Володимира Винниченка “Закон” – online-провокація. Тут підіймають теми сексу, сурогатного материнства, безпліддя, абʼюзивних стосунків. Режисур, сценічне та музичне оформлення — Ростислав Держипільський, художниця-постановниця — Олеся Головач. У ролях заслужена артистка України Надія Левченко у ролі Інни, Лілія Абрамʼюк у ролі Люди, Андрій Мельник у ролі Панаса.

До теми: Франківський драмтеатр працює над прем’єрою – виставою “Дзяди”.

“У джазі тільки дівчата” – Це музична комедія, поставлена на всесвітньо відомим фільмом “”У джазі тільки дівчата” (англійською – “Some Like it Hot”). Події, як і у фільмі, відбуваються у США наприкінці 20-х років минулого століття, коли діяв сухий закон. Головні герої – двоє друзів-музикантів Джо й Джері. Вони шукають роботу і натрапляють на вакансії, щоправда в жіночому джаз-ансамблі.

“Сватання на Гончарівці” – дивна комедія, сучасне прочитання тексту Григорія Квітки-Основ’яненка в авангардному виконанні. Режисура, сценічне рішення та музичне оформлення Олексія Гнатковського.

“Лісова пісня на полі крові” – вистава за творчістю Лесі Українки. Жанр – метаморфози душі. Це вистава про небесну і земну любов, зраду собі і Вчителю. Режисер – Ростислав Держипільський.

У ній грають Ірма Вітовська, Наталія Половинка, Олексій Гнатковський, Олег Панас, Іван Бліндар, Інна Бевза, Любомир Валівоць, Лілія Абрам’юк. Тривалість вистави – 2 год. 30 хв.

Квитки на вистави можна придбати онлайн чи в касі театру. Безкоштовні покази для переселенців відбуватимуться за наявності вільних місць на виставу.

До теми: “Вовчиха”. Чому варто переглянути прем’єру Франківського драмтеатру.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору