Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Центр польської культури та європейського діалогу в Івано-Франківську відзначив десятиліття

Сьогодні, 13 травня, в Івано-Франківську відсвяткували 10 років із дня створення Центру польської культури та європейського діалогу.

Пише Інформатор із посиланням на пресслужбу голови Івано-Франківської ОВА.

Від імені всіх прикарпатців всім полякам в особі пана Посла Польщі в Україні Бартоша Ціхоцкі за велику допомогу. Від початку повномасштабної війни в Україні Польща є одним із лідерів у підтримці нашої держави і ми розуміємо, що ми не єдині у цій боротьбі. Країна прихистила в себе велику кількість українців, які тікаючи від обстрілів покинули свої домівки. Ми надзвичайно вдячні полякам, які сьогодні на фронті пліч-о-пліч з нашими воїнами відстоюють нашу незалежність. Низько схиляємо голови тим, хто загинув у цій кривавій війні“, — написала Світлана Онищук.

Прикарпаття уклало угоди про співпрацю з трьома воєводствами Республіки Польща: з Опольським, Підкарпатським та Любуським. Наші партнери під час повномасштабної війни постачають гуманітарну допомогу для Івано-Франківської області.

Хочу побажати Центру польської культури та європейського діалогу ще більшого розквіту та процвітання. Впевнена, що спільно ми напрацюємо ще багато важливих для обох сторін проєктів“, — додала голова ОВА.

Читайте також: Як бачать розвиток Прикарпаття американські партнери програми “DOBRE”

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору