Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Дорогу на Хоткевича 44Г (не) полагодять: ніхто не подався на тендер

Дорога за адресою Хоткевича 44Г вже не вперше потрапляє до нашої комунальної рубрики. 31 травня розпочався тендер на її ремонт, проте торги так і не відбулися.

У чім річ, розповідає Інформатор.

Про цю дорогу ми писали вже двічі, восени й взимку. Нога комунальної служби не ступала сюди добрих двадцять років. Причиною називали будівництво, яке тривало поруч — мовляв, важка техніка все одно розбиватиме дорожнє покриття.

Будівництво завершилося, а ремонт дороги так і не почався: можна спостерігати отакий контраст між нещодавно постеленою бруківкою й калюжами, які тут незмінно розливаються після кожного дощу.

Щоправда, обходити їх стало трохи легше: надворі тепло й частина дороги все ж висихає, а ще разом із бруківкою встановили бордюр, по якому можна дістатися до менш заболоченої ділянки.

31 травня було оголошено тендер на ремонт вулиці. За даними Prozorro, благоустрій пішохідної доріжки й відпочинкової зони біля будинку №44Г на вулиці Хоткевича мав обійтися у 117 269 гривень, але торги так і не відбулися. Термін подачі заявок сплив учора, 9 червня, й за цей час не знайшлося жодного підрядника, охочого відремонтувати цю дорогу.

Раніше міський голова казав, що дорогу взяли в роботу. Сподіваємося, що повторний тендер і ремонт все ж відбудеться, й продовжуємо слідкувати за ситуацією.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору