Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

“Місто прийняло рішення подавати до суду” — Руслан Марцінків про ситуацію з готелем “Дністер”

Сьогодні, 20 червня, Руслан Марцінків повідомив, що від Івано-Франківська готується позовна заява щодо готелю “Дністер”, тому просить до процесу долучатися громадських активістів.

Розповідає Інформатор з посиланням на коментар Руслана Марцінківа.

“Насправді, судитись мала б ОДА, бо дозвіл давали вони. Усі дозволи видавала ОДА та Київський держархбудконтроль. Ми готуємо позовну заяву і прошу активістів долучитися. Бо легко писати в соцмережах і кидатись звинуваченнями, тому прошу долучитись практично. Надія Кедик – директор юридичного департаменту у нас займається цим питанням, щоб ми склали правильну позовну заяву. Ми також підготували і відправили запити в усі органи, які видавали ці дозвільні документи, щоб мати на що опиратись. Долучайтесь до позовної заяви і суду”, — сказав Руслан Марцінків.

Нагадаємо, що декількома днями раніше мер міста відповів, що його позиція залишалася незмінною — він не підтримує реконструкції “Дністра” в тому вигляді, як є зараз. А 17 червня громадські активісти зібралися біля готелю “Дністер” через те. що попри обіцянки колонада так і залишилася заскленою.

Про це більше у матеріалі: Небайдужі франківці прийшли на “екскурсію” до готелю “Дністер” з вимогою розісклити колонаду

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору