Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Через протест громади в Косові щодо вбивства 9-річної дівчинки, керівників райвідділу поліції відсторонили

Сьогодні, 21 червня, місцеві мешканці зібралися біля відділку поліції в Косові. Причинаправоохоронці не зреагували на попередній злочин підозрюваного у вбивстві 9-річної дівчинки.

Розповідає Інформатор.

Ми сьогодні писали про те, що 30 травня 2023 року затриманий напав на жінку. Проте правоохоронці чоловіка не затримали. Про це більше читайте на сайті: “Вбивства дівчинки можна було уникнути”: в Косові громада протестувала біля відділку поліції 

До відділку поліції в Косові прибув і начальник ГУНП в Івано-Франківській області Сергій Безпалько. Він прийняв рішення про відсторонення від виконання обовʼязків на час проведення службового розслідування начальника Косівського РВП та його заступника з превентивної діяльності. Наразі вже покладені обовʼязки на нових керівників з апарату ГУНП.

Тимчасовий виконувач обов’язків Голови Національної поліції України Іван Вигівський призначив проведення комплексної перевірки службової діяльності всього відділу поліції. До складу комісії включені представники центрального апарату НПУ.

“Просимо громадян долучатися до співпраці — надавати інформацію, скарги та повідомлення, які будуть використані при проведенні службового розслідування. Результати роботи комісії та подальші кадрові рішення будуть доведені громадськості”, – написали у пресслужбі поліції.

Більше про те, що сталося, читайте в матеріалі: Заманив у хащі, де зґвалтував. На Прикарпатті затримали підозрюваного у вбивстві дівчинки

Фото: Суспільне Івано-Франківськ

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору