Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Укриття та дороги: що хотіли б покращити мешканці мікрорайону “Брати”

Мікрорайон “Брати” простягається попри вулицю Хоткевича й охоплює частку інших вулиць міста. Саме з цього району ми вирішили почати опитування серед мешканців Івано-Франківська, що їм подобається на місцях свого проживання, а що — ні.

Дізнавався Інформатор.

Ознайомитися з мікрорайоном пропонуємо в нашому матеріалі: Мікрорайон Брати | фоторепортаж.

Зазначимо, що перша локація, звідки ми розпочали наше опитування, — парк на вулиці Молодіжній. Про нього ми також писали раніше. Людям цей парк подобається, є лавочки, а відповідно — і можливість відпочити. Тут також гуляють з дітками, грають футбол на спортмайданчику і вигулюють собак. Втім, деякі мешканці скаржаться на недостатню кількість розваг для дітей. Обіцяли збільшити їхню кількість, але з початком повномасштабного вторгнення ситуація склалася інакше.

Також жителька “Братів” розповіла нам про стан підвалів, що слугують укриттям, на вулиці Хоткевича. Про це детальніше читайте в матеріалі: Стан укриття (підвального приміщення) на Хоткевича, 65а | фотофакт.

Ще один недолік — ями на дорогах, які здалося б залатати. Попри це, франківцям подобається їхній район за зручність і компактність. Деталі дивіться у відео:

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору