Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Фіктивна служба футболістів. Командиру роти охорони ТЦК повідомили про підозру

alt="Фіктивна служба футболістів. Командиру роти охорони ТЦК повідомили про підозру"

ДБР повідомило про підозру командиру роти охорони Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки щодо фіктивного зарахування на службу футболістів.

Пише Інформатор з посиланням на Державне бюро розслідувань.

Командира роти охорони підозрюють у перевищенні службових повноважень (ч. 5 ст. 426-1 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 12 років. Готуються клопотання про обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Нагадаємо, серпні цього року у Франківську викрили схему фіктивного зарахування на військову службу до підрозділів охорони Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки родичів керівництва міста та футболістів місцевого клубу. Про ми писали ТУТ.

Відомо, що командир зарахував на військову службу в роту охорони сімох людей. Вони гравці та тренери футбольної команди. ДБР стверджує, що всі вони служили на папері й не виконували військових обов’язків. Загалом вони провели на службі 1100 днів та отримали кошти – майже 1,5 млн грн.

Наразі розслідування триває, готують підозри іншим учасникам схеми.

До теми: Ходять в наряди. У МФК “Прикарпаття” прокоментували фіктивне зарахування на військову службу

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору