Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

Бюджет-2024: на будівництво мосту на Пасічну заклали 240 млн грн

Бюджет-2024: на будівництво мосту на Пасічну заклали 240 млн грн

 На будівництво мосту на Пасічну в Івано-Франківську в бюджеті заклали 240 млн грн. 

Повідомляє Інформатор.

Відповідне рішення прийняли сьогодні, 15 грудня, на сесії міської ради. Також затвердили бюджет громади на 2024 рік. Про це читайте ТУТ.

Перша заступниця міського голови Вікторія Сусаніна зауважила, що 240 млн грн — це кошти не тільки на добудову моста, а й на комплекс усієї інфраструктури.

“Начальник управління капітального будівництва перебуває в Києві, домовляється за метал. Щоб його отримати, треба стати в так звану чергу. Після того, як ми матимемо інформацію, я доповім міському голові, й ми оприлюднимо дату. Ці гроші передбачені для того, щоб не зупиняти роботи. Бо якщо такий великий об’єкт зупинити, його потім дуже важко запустити знову”, — каже Вікторія Сусаніна.

Міський голова Руслан Марцінків зауважує, що міст буде.

“Багато що залежить від ситуації на фронтах, багато залежить, чи будуть фінансуватися капітальні видатки. Але навіть зараз, у зимовий період, ведуться роботи із розв’язки. Ми працюємо, заклали гроші, надіємося, що все буде гаразд”, — сказав голова.

Нещодавно УКД інформувало про роботи на об’єкті «Будівництво моста через річку Бистриця Солотвинська та транспортної розв’язки в районі вул. Хіміків-Надрічна (І черга «Будівництво транспортної розв’язки в районі вул. Хіміків-Надрічна в м. Івано-Франківську»). Там підрядник влаштував залізобетонну плиту прогонової будови з’їзду з мосту. Будівельники зайняті підготовчими процесом для наступних етапів робіт.

До теми:

Коли зведуть міст на Пасічну – відповідь міського голови

Міст на Пасічну будуватимуть придатним для людей з особливими потребами

На роботи вже витратили 170 мільйонів: як триває будівництво мосту на Пасічну

Відновили будівництво моста на Пасічну

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору