Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

В Івано-Франківську витратять 15 млн гривень на укриття у пульмонологічного корпусу КНП

18 грудня, КП Івано-Франківської обласної ради «БУДІНВЕСТ» уклало договір, згідно якого буде проведено капітальний ремонт укриття в пульмонологічного корпусу КНП. На реконструкцію витратять майже 15 млн грн. 

Повідомляє Інформатор, з посиланням на портал публічних закупівель “Прозорро”

На конкурсній основі було підписано договір з компанією – ТОВ “Рембудкомінвест” політика Яцишина Володимира Богдановича. Відповідно до договору, будівельні роботи вартістю 14 960 492,40  грн мають виконати до кінця 2024 року.

Згіно календарного графіку проведуть ряд робіт по 320 пунктах, в які входить Демонтажні роботи, які розпочнутся вже цього року, а також ряд інших, а саме:

  • Установка та реконструкція електроосвітлення та електросилове обладнання;
  • Установка систем зв’язку та охоронного обладнання;
  • Установка автоматичної пожежної сигналізації;
  • Установка систем опалення та вентиляції;
  • Облаштування водопостачання та каналізації;
  • Благоустрій.

Ще одним учасником торгів виступила компанія Товариство з обмеженою відповідальністю “ЕКОБУДБЕЗПЕКА”, яка під час заповнення документації, знайшла ряд невідповідностей в технічній документації щодо законодавства, на які отримали відмову від КП Івано-Франківської обласної ради «БУДІНВЕСТ».

Загалом в укритті буде проведений Інернет, телефонія, будуть встановлені годинники та цифрові екрани для систем оповіщення. Також проведуть повну реконструкцію вентиляції та систем опалення, крім цього в укритті зявиться санітарна зона з душовими кабінами, ваннами, умивальниками та унітазами.

Загалом компанія “Рембудкомінвест” стала переможцем, в понад 80 державних закупівлях, прибуток згідно системи youcontrol склав 454 453 909 грн.

Підприємство зареєстровано в 2005 році за основним видом діяльності,у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах. Загалом надає послуги в 11 напрямках. Керівником з 2013 року є Яцишин Володимир Богданович.

Читайте також: У Лисці реконструюють укриття в ліцеї за 30 млн грн

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору