Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Четверо обдарованих лижників з Прикарпаття візьмуть участь у юнацьких Олімпійських іграх

Четверо обдарованих лижників з Прикарпаття візьмуть участь у юнацьких Олімпійських іграх

Жанна Глухова, Микола Смик, Василь Бухонко і Ростислав Кіращук є вихованцями Івано-Франківської комплексної дитячої юнацької спортивної школи та візьмуть участь у IV Зимових Юнацьких Олімпійських іграх 2024 року в Канвондо, Республіка Корея.

Розповідає Інформатор,

Кожен з чотирьох  вихованців Івано-Франківської комплексної дитячої юнацької спортивної школи активно готується до майбутніх змагань.

“Варто відзначити, що Жанна Глухова та Микола Смик є спортсменами основного складу ДЦОП ЗВС, які мають змогу впродовж усього року за державні кошти проводити якісну підготовку не лише в Україні, а й закордоном”, – зазначили в Державному центрі олімпійської підготовки із зимових видів спорту.

Нещодавно 16-річна Жанна Глухова, представляючи Прикарпаття на Інтерконтинентальному Кубку зі стрибків на лижах з трампліна, посіла сьоме місце. Її вражаючі стрибки на 80 м і 82,5 м принесли високий рейтинг та дозволили їй виступити на Кубку світу.

Навички стрибків на лижах з трампліна вихованці отримують лише в спеціалізованих школах, зокрема у Ворохті та Верховині на Прикарпатті, а також у Кременці на Тернопільщині.

Читайте також: Прикарпатські спортсмени здобули 12 медалей на Всеукраїнському турнірі зі змішаних єдиноборств

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору