Інформатор Івано-Франківськ

АФІША

Благодійна коляда, вистави та заняття: куди піти в Івано-Франківську 27 січня

27 січня в Івано-Франківську відбудеться зустріч з військовим-письменником, вистави для дорослих та дітей, благодійна коляда та інші події.

Пише Інформатор.

Dev IT Rally #0

У складний для України час кожен намагається внести свою лепту в нашу перемогу над загарбницькою армією росії.

Разом з цим і не забуваємо професійно зростати та розвиватися. Тому команда IT Rally організовує невеликі зустрічі, в рамках розвитку тематичних спільнот, виручені кошти з яких будуть передані на потреби ЗСУ.

Dev IT Rally #0 – стартова подія для інженерно-девелоперської спільноти Івано-Франківська. Буде крутий нетворкінг, весела та приємна атмосфера, цікаві та корисні кейси, та дуже круті і досвідчені спікери.

Програма Dev IT Rally #0 складається з доповідей та панельної дискусії – будемо говорити про кращі інженерні практики і процеси в індустрії розробки ПЗ, та ділитися досвідом вирішення непростих челенджів.

Де: З міркувань безпеки місце події буде повідомлено за декілька днів до події, і особисто тільки зареєстрованим учасникам. Реєстрація ТУТ, 

Коли: 9:30

Вистава «Чарівна торбинка казок»

Коли: 12:00

Де: Івано-Франківський академічний обласний театр ляльок імені Марійки Підгірянки, вул. Незалежності, 10а

Благодійна коляда на такмед для ЗСУ

Запрошуємо вас взяти участь у благодійній коляді, мета якої зібрати кошти для придбання складових для укомплектування тактичних аптечок для ЗСУ. Усі виручені кошти буде спрямовано на закупівлю такмеду для ЗСУ. Організатор Громадська організація Громадська ініціатива Галичини.

Місце: Сцена На_шапку, перехрестя вулиць Вітовського – Лесі Українки

Час: 27 січня, 13:00-16:00

Авторська презентація книги  “Маріуполь. Книга дорослих” Азовця Руслана Сербова на позивний “Давід”

Людина, яка вирушила на допомогу гарнізону на гвинтокрилі в окуповане місто Маріуполь, та під час важких боїв на Азовсталі отримала поранення поділиться спогадами про тяжкі бої, болючі втрати, про живих та вже полеглих героїв, які відзначилися у боях за місто.

«Це наша історія, і мій борг, зробити так, щоб цих хоробрих та мужніх воїнів знали та памʼятали, їх подвиги назавжди залишаться в нашій історії, і я вірю, що у вашій памʼяті також», — говорить Давід.

Місце: Promprylad.Renovation, що на вулиці Української Перемоги, 23

Час: 27 січня, 15:00

П’єса “Наполеон і корсиканка”

Режисер Сергій Павлюк із зірковою командою Франківського драмтеатру ставить класику «Наполеон і корсиканка» за п’єсою Іржи Губача.

Події п’єси відбуваються 1819 року на острові Святої Єлени, який став в’язницею для Наполеона. Трагікомічна історія про останні дні імператора Наполеона, який завоював пів світу і якого боялося усі включно  з московитами.  До легендарного французького імператора і видатного полководця  Наполеона Бонапарта на острів святої Єлени пробирається корсиканка – вдова воїна, чоловік якої загинув у битві під Ватерлооо.  Жінка з королівським іменем Жозефіна хоче добитися у Наполеона наполеонівського –  взяти  гроші за свого полеглого чоловіка. Але цим усе не закінчується…

За словами режисера-постановника, його вистава – про любов і про те, що у житті найважливіше – яким би ти не був великим чи малим – цінувати кожну хвилину свого життя. Радіти кожній хвилині, не впадати у відчай і не копатися в минулому, яке повернути не можна.

Коли: 18:00

Де: Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка, вул. Незалежності, 42

Малювання з Montclair

Ми заснували проект Montclair для того, щоб кожен зміг відчути магію написання картини власноруч. Наша команда професійно адаптувала малювання картин для того, щоб навіть без відповідного досвіду, кінцевий результат був WOW!

Ми подбали про все (та навіть трохи більше), щоб кожен наш Гість зміг якісно відпочити та розвантажити думки від потоку новин та справ.

Наша місія — робити Вас щасливішими. І ми це робимо із превеликим задоволенням!

Деталі на які варто звернути увагу:

Вечір побудований таким чином, що художник поетапно розповідає та показує як малювати картину, а Гості повторюють за ним вже на своїх полотнах. Але якщо в процесі Ви захочете добавити якісь елементи від себе, то завжди можете це зробити.

Усі необхідні матеріали для малювання ми, звичайно, надаємо. Працюємо з професійними полотнами (40х40 або 35х45) та акриловими фарбами. Про захист Вашого одягу, ми також подбаємо.

Коли: 19:00

Де: Студія Montclair Frankivsk, вул. Гетьмана Мазепи, 164 (корпус 7, приміщення 184)

Читайте також: У Франківську покажуть комедію “Наполеон і Корсинка”

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору