Інформатор Івано-Франківськ

НАДВІРНА

Як провести день Закоханих у Надвірній: топ 5 ідей

Як провести день Закоханих у Надвірній: топ 5 ідей

14 лютого, Всесвітній день закоханих. Пари метушаться та думають, як провести цей день з коханою людиною так, щоб це було цікаво та незабутньо.

Інформатор підібрав для вас декілька варіантів, як провести цей день.

День Закоханих варто розпочати з  подарунка, приємних вражень

Квіти для дівчат, смачний тортик для хлопця, точно стане приємним бонусом для початку вашого дня. Навіть сніданок приготовлений власноруч зранку гарантує гарний настрій. Якщо у вас немає жодних ідей, що приготувати коханій людині, читайте статтю: Без яєць, молока і масла. Чи можна приготувати смачний торт до 100 гривень?

Фотосесія на пам’ять в стилі “love story”

Спільна фотосесія — це не тільки приємні емоції, але й пам’ятні знімки. Багато фотостудій спеціально прикрашають інтер’єр до Дня всіх закоханих, тому найпростіший варіант — записатися на студійну фотосесію,  а також можна домовитися з фотографом та зробити виїзну фотосесію.

Якщо вам пощастить з погодою за вікном, то виберіть парк або ліс, як фон. Візьміть із собою реквізит (наприклад, плед, термос із гарячим напоєм або шампанське та келихи, круасани, фрукти) та влаштуйте пікнік. Якщо погода вас підвела, влаштуйте фотосесію у затишній кав’ярні, в красивому приміщенні або навіть красивій залі торговельного центру.

У Надвірній дві фотостудії – “Арт фотостудія” та “Ікс студія”.

Відправтесь разом на масаж або SPA у Надвірній

День святого Валентина — чудова нагода присвятити його відпочинку та релаксу вдвох. Наприклад, можна сходити до спа-салону, насолодитися масажем та різноманітними процедурами для душі та тіла, а також, як маленька хитрість вам на замітку, запам’ятайте масаж та відтворіть його своїй половинці вдома. У Надвірній масаж та SPA є у спортивному клубі Gorilla Gym, що знаходиться на вулиці Княгині Ольги, 3

Відвідайте лазню, сауну чи басейн

Такий варіант теж принесе вам масу задоволення та відпочинку, а проведений час у двох точно додасть романтики у ваші стосунки. Сауна дасть можливість розслабитись, забути про денні проблеми та просто відпочити у двох тим паче у Надвірній є безліч саун для відпочинку які практично знаходяться у центрі міста та отримують від відвідувачів приємні відгуки. Наприклад: “Лазня під Дамбою”, що знаходиться у Надвірній на вулиці Івана Богуна 10,  та “Сауна Соляна Кімната” на вулиці Княгині Ольги 3.

Романтична вечеря для двох

Приглушене світло, свічки, келих вина, смачні страви та приємна фонова музика — це те, що першим спадає на думку, коли йдеться про святкування дня всіх закоханих. Нехай це й один із найпопулярніших способів відзначити День святого Валентина, його можна зробити цікавішим і незабутнім.

Можна вибрати випадковий заклад для романтичної вечері, бажано з тих, у яких ви ще не бували. Або ж влаштувати романтичну вечерю вдома, замовити смаколики, створити приємну атмосферу та увімкнути романтичний фільм.

У Надвірній нараховується близько 20 закладів, у яких можна влаштувати романтичну вечерю. У них представлені різні страви починаючи від грузинської кухні завершуючи японською та американською. Майже у кожному закладі присутній бар, де ви зможете випити коктейль – алкогольний, безалкогольний, молочний.

Читайте: Добірка романтичних комедій, які піднімуть настрій у дощовий вечір неділі

Інформатор бажає вам гарного проведення часу в день Закоханих!

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору