Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Патріотичні і не тільки: вітальні листівки до дня закоханих

Сьогодні, 14 лютого відзначається свято всіх закоханих День святого Валентина. Це світле свято, присвячене прекрасному і піднесеному почуттю кохання. День всіх Закоханих відзначається на міжнародному рівні 14 лютого. Не всі люди однаково люблять це свято, але красива картинка з Днем святого Валентина або романтичний вірш обов’язково зроблять день краще.

Інформатор зібрав красиві привітання з Днем Валентина у листівках.

Вітаю тебе з Днем Валентина. Цей день створений для того, щоб віддавати і приймати любов, малювати сердечка у листівках і дарувати їх найобожнюванішим. Хай буде багато сердечок у душі, нехай завжди панує любов і дарує найпозитивніші емоції.

Вітаю з Днем святого Валентина та бажаю взаємного кохання у житті, нестримної любові до сім’ї, близьких та друзів. Нехай твоє серце жваво б’ється у ритмі щастя. Нехай твої почуття будуть щирими. Нехай твоя душа летить до своєї мрії, а твоя друга половина обов’язково допоможе її здійснити.

Вітаю з Днем святого Валентина. Бажаю твоє серце щиро кохало та кохали тебе, щоб твоя любов спроможна була наповнити цей світ дивами та красою. Нехай не буде перешкод та сварок у відносинах з коханою людиною, нехай кожен день проходить з любов’ю до близьких і до самого життя.

З днем святого Валентина! Життя – це любов! Без любові немає життя, немає продовження роду. Ми любимо з самого народження – маму, тата, день і ніч, сонце і дощик, тепло і холод, життя …

Любити і бути коханим – найбільше щастя, і іншого не треба! Нехай у житті буде любов, пристрасна, ніжна, ласкава, чуттєва, п’янка. Хай живе любов! Прийми мої привітання з Днем Валентина!

Вітаю тебе з цим найромантичнішим святом – з Днем святого Валентина! Дарую тобі свої найщиріші, теплі побажання! Сьогодні вже відчувається подих весни, не дивлячись на витівки сніжної зими. Вір, наші серця своєю пристрастю, теплотою почуттів, вогнем бажань розтоплять будь-який лід! Я люблю тебе! Надсилаю палкі привітання з Днем Закоханих!

Ким є людина без кохання — кораблем з розірваним вітрилом, птахом із зламаним крилом в чужім краю, поетом, що згубив риму, самотнім пілігримом, який заблукав на півдорозі між життям та вічністю…

Я стану солодкою мармалядкою, щоб ти мене скуштував; Я стану найбільшою в світі принадою, щоб ти мене всюди шукав; Я стану ласкавим травневим сонечком, щоб ти мене завжди чекав;

Я стану пухнастим сіреньким котиком, щоб ти мене завжди кохав!

Вітаю тебе з Днем Святого Валентина! Я тебе дуже кохаю і бажаю, щоб ми завжди були разом!

Вітаю з Днем святого Валентина та хочу побажати з любов’ю в серці зустрічати кожен день. Нехай твоє кохання квітне, наче троянда в саду, нехай твоя друга половина розділяє з тобою дні і радості, і невдачі, нехай пригоди твого життя будуть цікавими, веселими і романтичними.

Якби помножити любов усіх людей,

ту, що була, що є й що потім буде,

то буде ніч. Моя ж любов — як день,

не знають ще чуття такого люди…

Володимир Сосюра

До теми: ТОП-5 безглуздих подарунків на День Святого Валентина

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Артем Барабаш

Нагору