Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Оновлено! “Встановили всіх учасників!”: поліції відомі імена хлопців, які нападали на стареньких у Франківську.

Особи, причетні до хуліганства

Про це Інформатору повідомив Керівник сектору комунікації ГУНП Андрій Яцків. Підтверджено, що одним з нападників є 16-річний хлопець. Відео із затриманими вже опублікували.

Раніше наші журналісти були на місці побиття старенької, а саме на Дорошенка, та опитали місцевих. 

Повідомляє Інформатор.

Відео, на якому підлітки б’ють франківчан, розлетілось у соцмережах. Пригадати можна тут.

Наші журналісти вирушили на одне з місць побиття, а саме на район БАМу. На відео можна помітити зелений паркан та доріжку, які і є на вулиці Гетьмана Дорошенка 18 Б.

Додаємо фото:

Зліва: фото Інформатора, справа - відео з побиттям бабусі

Зліва: фото Інформатора, справа – відео з побиттям бабусі

 

Гетьмана Дорошенка

Гетьмана Дорошенка

Шпилька в google maps вказує на вулицю Гетьмана Дорошенка, 18 Б.

Як розповіли нам місцеві, що бабусю вони не знають, але ось хлопця впізнали однокласники. Це 16-річний хлопець, який навчається в 10 класі. Мешканці навколишніх будинків не знали про побиття, яке сталось в їхньому дворі. Стало відомо тільки з відео у соцмережах.  Інформатор передав свідчення місцевих до поліції. З телефонної розмови, ГУНП підтвердило, що особа нападника з цього відео відома!

Оновлено! Нещодавно Поліція Івано-Франківська опублікувала фото нападників. Відомо, що одним з них, як повідомляв раніше Інформатор, є 16-річний учень однієї зі шкіл.

Йому оголошено підозру в хуліганстві. “З’ясовано, що учасником жодних молодіжних рухів затриманий не є, а його батько – чинний військовий ЗСУ, доброволець”, – повідомляє Поліція Івано-Франківської області. Також вже встановлено особу однієї із потерпілих.

Підлітку оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство). Зараз поліція вирішує питання щодо обрання запобіжного заходу. Також вже є опубліковане відео із затриманими, матір’ю одного з хлопців та заявою від ГУНП.

Читайте також: Домашній арешт за 36 згортків: коломиянина підозрюють у наркоторгівлі

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору