Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

В Університеті Короля Данил під час благодійного вечора на потреби ЗСУ зібрали понад 1,5 млн грн

На благодійному вечорі до 75-річчя від дня народження о. Івана Луцького зібрали 1 505 000 гривень для 102-ї окремої бригади територіальної оборони РУ СТО «Захід» ЗСУ та 10-й окремій гірсько-штурмовій бригаді «Едельвейс».

Розповідає Інформатор з посиланням на УКД.

В Університеті Короля Данила відбувся благодійний вечір, приурочений 75-річчю від дня народження отця Івана Луцького. Іван Михайлович Луцький — непересічна особистість для міста та регіону, засновник та перший ректор Університету Короля Данила.

Під час благодійного вечора відбувся аукціон, метою було зібрати кошти для підтримки Збройних сил України, вдалося зібрати 1 млн 505 тис. гривень.

Так найдорожчий лот – ікона «Розп’яття Ісуса в момент покидання Землі і повернення до Батька Свого» придбали на аукціоні за 300 тис. грн.

Крім цього, були представлені -поміж лотів – ікона «Розп’яття Ісуса в момент покидання Землі і повернення до Батька Свого», люб’язно надана митрополитом Івано-Франківським УГКЦ Володимиром (Війтишиним), картина «Різдво на Гірці», на якій зображено церкву, де 29 років о. Іван Луцький ревно служив у храмі Святого Йосифа Обручника, картина «Тризуб із гільз» – символ української суверенної держави в боротьбі за свободу і незалежність, книга, підписана о. Іваном, «Християнство як світоглядне джерело Української держави і права» та багато інших.

Загалом вдалося виручити 1 505 000 гривень (із них на аукціоні – 1 356 000 гривень, 149 000 – донати).

Вечір розбавили художніми номерами акапельної формації «Піккардійська терція», мистецького простору «Етноформація», танцювальний номер від студентки Фахового коледжу УКД спеціальності «Хореографія» та соло на скрипці Ірини Борух (Iryna Borukh).

Читайте також: 12 фільмів, щоб надихнутися сильними жінками

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору