Інформатор Івано-Франківськ

ВЛАДА

Від 700 до 300 тисяч гривень: рейтинг зарплат 15 міських голів з Прикарпаття

Від 700 до 300 тисяч: рейтинг зарплат 15 міських голів з Прикарпаття

На території Івано-Франківської області функціонує 15 міських громад, відповідно, працюють стільки ж міських голів. Проаналізувавши декларації усіх міських голів Прикарпаття, дізналися в кого з очільників найвищий та найнижчий розмір заробітної плати за основним місцем роботи у 2022 році.

Інформатор склав рейтинг заробітних плат міських голів Івано-Франківської області за 2022 рік.

Згідно з декларацією, найвищу заробітну плату за 2022 рік отримав Надвірнянський міський головаЗіновій Андрійович, чим і відкрив трійку лідерів по заробітній платі в регіоні. На другому місці Галицький міський головаОлег Кантор, трійку закриває Снятинський міський головаАнатолій Шумко. Так місячна зарплата Зіновія Андрійовича та Олега Кантора складає понад 63 тисячі гривень, а в Анатолія Шумка понад 56 тисяч гривень за місяць.

 

В п’ятірці знаходиться Долинський та Калуський міський голова, Руслан Марцінків міський голова Івано-Франківська посідає лише 6 місце у рейтингу, його місячна зарплата складає майже 51 тис. гривень. 

Позначку у 500 тисяч за рік перетнули 6 міських голів, Болехівський, Бурштинський, Коломийський, Тисменицький, Косівський, Рогатинський міський голова. Місячний дохід Івана Яцишина становить майже 49 тис. гривень, у Василя Андріїшина – 48 500 грн. Очільники ще чотирьох міс, отримують від 42-43 тисяч гривень на місяць. Детально про заробітну плату за основним місцем роботи у діаграмі.

 

Закривають рейтинг міський голова Яремче Андрія Мироняка, Богдана Кобилянського міський голова Городенки та Ігор Петрук — Тлумач.

Міський голова Тлумача, Ігор Петрук за 2022 рік отримав найнижчу заробітну плату серед очільників міських громад, за робочий місяць отримував трохи більше ніж 31 тисячу гривень. 37 тисяч гривень за місяць отримував Богдан Кобилянський, а Андрій Мироняк понад 38 500 гривень.

До теми: На чому їздять міський голова Івано-Франківська та його заступники

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Артем Барабаш

Нагору