Інформатор Івано-Франківськ

ВЛАДА

У Бурштині під час сесії внесли зміни до бюджету та обговорили перехід на індивідуальне опалення

4 квітня, під час першого пленарного засідання 59 сесії Бурштинської міської ради, депутати внесли зміни до бюджету та обговорили питання відключення населення від індивідуального опалення.

Розповідає Інформатор покликаючись на Бурштинську міську раду.

Під час чергової сесії, депутати внесли зміни до бюджету, а саме зміни доторкнулися соціальної сфери, де з бюджету було направлено кошти на:

  • Розроблення техніко-економічного обґрунтування щодо альтернативних джерел опалення житлового фонду та закладів соціальної сфери;
  •  На виплати матеріальних допомог в межах програми соціального захисту;
  • На програму боротьби з онкологічними захворюваннями та для відшкодування вартості пільгових рецептів;
  • На програму персональних стипендій обдарованим дітям і молоді.

Додатково було передбачено 510 тис. гривень на виплати породіллям, які народжуватимуть в Бурштинській лікарні, 1,8 млн грн направлять на відшкодування різниці тарифів за послуги водопостачання та водовідведення для КП «Житловик». Ще 1,2 млн гривень міська рада виділила на програму підтримки ЗСУ. Окрім цього, передбачено кошти для матеріально-технічного забезпечення освітніх та культурних закладів та на інші заходи.

Також під час дискусії та обговорення депутати прийняли рішення, яке надає право власникам квартир та нежитлових приміщень усіх багатоквартирних будинків в Бурштині за власним бажанням відключити свою квартиру чи нежитлове приміщення від мереж централізованого опалення та постачання гарячої води з подальшим влаштуванням системи індивідуального теплопостачання.

Також, згідно цього рішення, власники квартир та нежитлових приміщень мають право отримати дозвіл на облаштування газового конвектора без відключення квартири чи нежитлового приміщення від мереж (систем) централізованого опалення (теплопостачання).

Читайте також: Сквер Воїнів Прикарпаття замість храму: франківці не планують зупинятися

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору