Інформатор Івано-Франківськ

АФІША

Що показати малюкам в YouTube на вихідних

Що показати малюкам в YouTube на вихідних

У вечір неділі пропонуємо вам нашу нову рубрику – Ютуб вихідного дня. Цього разу ми зробили добірку якісних, розважальних та пізнавальних програм для найвибагливіших глядачів – для дітей.

Повідомляє Інформатор 

Анімаційний серіал “Моя країна Україна” 

“Моя країна Україна” – це пластиліновий  мультсеріал для дітей та середнього шкільного віку.

У кожній серії казкар Сашко Лірник та Кіт Воркіт мандрують Україною в пошуках казок, міфів та легенд, що оспівують різні частини нашої Батьківщини.

Причому Кіт тут не просто домашній улюбленець Лірника, як дехто міг би собі уявити, а його пухнастий провідник казковим світом.

Пізнавально-розважальний анімаційний серіал “Хоробрі зайці” 

Головні герої серіалу –  невгамовні та допитливі брат і сестра Боп та Бу щодня перебувають у пошуках нових пригод і цікавих відкриттів. Разом зі своєю Зайцеродиною – справжньою командою Хоробрих зайцедослідників – вони мандрують Зайцебусом через Джунглі, Савану, Ліс, Поле і Гори назустріч новим друзям.

На перший погляд друзі можуть здаватися їм інакшими, проте Хоробрі Зайці завжди сповнені Зайцегеніальних ідей, як потоваришувати попри відмінності та весело грати разом.

YouTube-канал Бробакс

“Бробакс” – це доволі новий канал веселих історій для дітей, заснований у 2021 році. Тут є великий вибір україномовного контенту: починаючи з мультсеріалів та аудіоказок до пізнавальних дитячих шоу, де в цікавій ігровій формі розповідають про важливі проблеми сьогодення.

Анімаційний телеканал Плюс Плюс. Патріотичний мультсеріал 

Патріотичний мультсеріал Україна. Нескорені міста Правдива історія Маріуполь. Проєкт розповідає дітям про героїчні українські міста.

У серії про Маріуполь герої вивчають етапи створення міста, спостерігають за його розквітом і важкими історичними часами. Під час своєї подорожі Квадрик, Трикутя і Кружко побачили відомий стародавній козацький корабель “Чайка” та дізналися про те, що саме козаки розпочали заселення усього Приазовського краю.

Також герої відвідали легендарний завод “Азовсталь” і довідалися про те, як українські воїни майже 3 місяці протистояли російському війську.

“Вередулька TV” мультфільм для дітей 

“Вередулька” – це веселий україномовний канал для малюків, де зібрані нові мультики українською мовою та розвиваючі мультфільми для дітей, які допомагають вивчити кольори, фігури, транспорт, цифри та літери.

“Всі мультфільми про козаків” – KozakyTV

Мабуть, славнозвісні козаки Око, Грай і Тур відомі не тільки батькам, але й дідусям і бабусям сучасних дітей. Але автори мультфільму продовжують знімати нові епізоди, які не втратили свого духу.

Тож, якщо ви хочете знати, що трапилось з козаками у нових епізодах, чи бажаєте познайомити з ними своїх дітей, завітайте на канал KozakyTV.

Телекомпанія Малятко TV 

Шукаєте прості та приємні дитячі пісеньки, які легко вчити? Тоді дитячий YouTube-канал “Малятко ТВ” –  це саме те, що вам потрібно. Адже тут зібрана, мабуть, одна з найбільших колекцій улюблених україномовних пісень з мультфільмів, а також відеороликів з українськими піснями у виконанні дитячих колективів.

Ласкаво просимо маленьких глядачів до перегляду.

Інформатор бажає всім гарного робочого тижня.

Головне фото згенероване ШІ. 

Читайте також: Шукають дім і любов. У Франківську покинуті тваринки шукають господарів

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору