Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

В Павлівці чоловік закидав барменку фісташками і отримав судовий вирок. Деталі справи

В Павлівці чоловік закидав барменку фісташками і отримав судовий вирок. Деталі справи

Тисменицький районний суд виніс вирок місцевому жителю, який в лютому цього року під час дебошу закидав барменку фісташками. Що відомо про подію?

Повідомляє Інформатор 

Як йдеться у вироку суду подія трапилася 2 лютого 2024 року.  Уродженець Тисмениці вчинив дебош у пивному барі села Павлівка поблизу Івано-Франківська. Конфлікт розпочався після того, як кухар відмовилася безкоштовно надати чоловікові піцу.

У відповідь він без дозволу взяв банку з фісташками та попрямував до виходу. Барменка, наздогнавши обвинуваченого зробила йому зауваження у зв`язку із чим між ними зав`язався словесний конфлікт.

Після чого чоловік почав кидати у її бік фісташки та ображав нецензурною лайкою. Продовжуючи хуліганські дії, він перекинув меблі на літній терасі та жбурнув металеве відро в напрямку працівниці.

Крім цього дебошир підійшов до припаркованого поруч автомобіля Honda та ударив ногою кришку багажника, завдавши власнику матеріальної шкоди на суму 23 026 гривень, потім припинив хуліганські дії та покинув місце події.

Обвинувачений у суді свою вину визнав.

Суд визнав чоловіка винним за ч. 1 ст. 296 КК України (хуліганство) та призначив йому покарання у виді штрафу 25 500 грн, а також стягнути з обвинуваченого на користь держави – 1893,20 грн. судових витрат на проведення судової транспортно-товарознавчої експертизи.

Головне фото згенероване ШІ. 

Читайте також: Що задекларував заступник начальника Івано-Франківського обласного ТЦК і СП, Роман Боднар у 2023 році

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору