Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Помічний гороскоп для франківців від Інформатора

Чому Стрільцям потрібно багато кави сьогодні, а Левам – не забаритися зранку? Далі гороскоп на день для всіх знаків зодіаку, щоправда, саме такого ви ще не зустрічали.

Повідомляє Інформатор.

Овен: Вам зорі радять проявити свою енергію в підтримці ЗСУ, сьогодні дуже вдалий день для донатів.

Телець: До Великодня залишилось зовсім небагато часу, тому час починати підготовку. Генеральне прибирання – ваше завдання номер 1.

Близнюки: Для вас понеділок віщує початок не тільки робочого тижня, а й активної соціальної діяльності. До прикладу, волонтерства в “Домі Сірка”.

Рак: Ваш гороскоп нагадує віщування для Тельців, бо для вас “зорі підготували” толоку біля дому. Тільки закликаємо не спалювати суху траву, оскільки зараз висока пожежна небезпека в області! Будьте відповідальні!

Лев: Всесвіт підказує, що сьогодні може виникнути затримки через міський трафік у понеділок. Щоб цього уникнути, вирушіть зранку на роботу трохи швидше звичного часу. Водіям рекомендуємо зберігати спокій за кермом.

Діва:  Хоч сьогодні й початок тижня, проте для вас вихідні тривають. Саме час зробити фото з магноліями в парку Шевченка, а де їх знайти – розповідаємо тут.

Терези: Вам пророкують день спорту. Наприклад, можна побігати навколо озера, позайматися вправами на тренажерах, а в кінці дня радимо відвідати масажний салон. Тримати тіло в тонусі потрібно щодня, а сьогодні саме той день, щоб почати.

Скорпіон: Всесвіт готує для вас надзвичайно важливу місію – бути надійною опорою для тих, хто служить на передовій. Волонтерство, донати та моральна підтримка – це те, на що потрібно звернути увагу. До слова, маємо активний збір франківського стендап-клубу, тому почати можете із самого ранку.

Стрілець: Зорі вам віщують багато кави сьогодні й не дарма! Бо почався новий робочий тиждень, тому справ буде багато. Все встигнути вам допоможе тайм менеджмент.

Козеріг: Зорі нагадують вам про дедлайни, тож сьогодні варто довше попрацювати. Як ми вас розуміємо, хоча й не Козероги.

Володій: Ви сьогодні готові творити та надихати. Чудовий день, щоб поринути у мистецтво: танці, співи, малювання, фотографія. Обирайте те, що вам до смаку.

Риби: Час вливатися знову в робочий потік. Але щоб стрес був не такий суттєвий – побалуйте себе смачним десертом.

Пам’ятайте, що жити наше звичне життя ми можемо тільки завдяки захисникам. Для них в нас є окремий гороскоп – бережіть себе! Дякуємо за захист.

Читати також: Актуально для батьків| огляд на “кімнату матері та дитини” у Франківську

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору