Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

15 пластичних хірургів із США та Канади приїхали на Прикарпаття

У Франківську почалась третя Міжнародна медична місія «Face the Future Ukraine». За цей час планують здійснити реконструктивні операції обличчя пораненим військовим та цивільним. 

Повідомляє Інформатор, покликаючись на Світлану Онищук.

Ще в березні ми писали про можливість прикарпатських лікарів взяти участь у симпозіумах від Міжнародної медичної місії «Face the Future Ukraine»

Загалом під час третьої місії планують здійснити близько 30 операцій пацієнтам з тяжкими мінно-вибуховими пораненнями обличчя та шиї.

Окрім цього планують провести реконструктивні хірургічні втручання з реконструкції молочної залози.

Програма «Face the Future Ukraine» складається з таких заходів: 

21 квітня – ІІI Міжнародний симпозіум «Реконструктивна хірургія військових травм голови та шиї». Навчання відбудуться в Івано-Франківській обласній клінічній лікарні. Запрошують для участі пластичних та реконструктивних хірургів, отоларингологів, щелепно-лицевих хірургів, офтальмологів та окулопластисних хірургів. Попередню програму заходу можна знайти тут, почнеться симпозіум з 08:30 (реєстрація) до 17:00. Реєстрація онлайн за посиланням.

22 квітня – ІІI Міжнародний симпозіум «Особливості ведення пацієнтів з військовими травмами та посттравматичними розладами» для медичних сестер. Навчання почнеться 0 09:30 з привітального слова Лорі Томаса та завершиться о 16:45. Реєстрація знову ж таки онлайн тут.

З 23 до 30 квітня відбудуться такі симпозіуми:

23-26 квітня – проведення реконструктивних операцій для пацієнтів з військовими травмами з онлайн-трансляцією з операційних для учасників симпозіуму;

29-30 квітня – проведення реконструктивних операцій молочної залози;

29-30 квітня – науково-практична конференція «Сучасні підходи до комплексного лікування раку грудної залози: радикально та естетично». Запрошуємо взяти участь онкохірургів, онкологів, патологів, хімієтерапевтів.

Фото взяті зі сторінки Світлани Онищук у Facebook.

Читати також: Президент нагородив прикарпатського бійця медаллю за мужність та відвагу

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору