Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Понеділковий гороскоп для франківців 22 квітня

Ось ми знову на початку робочого тижня. Поки містяни п’ють подвійне еспресо, щоб прокинутись, ми дізналися, що різним знакам зодіаку віщують зорі… чи ж, не зорі зовсім. Читайте далі порадний гороскоп від Інформатора

Повідомляє Інформатор 

Пам’ятайте, що найкращий релакс для душі це донати для ЗСУ. Тут додаємо покликання на активний та перевірений збір.

Овен: Зорі підказують, що на вихідних ви зателефонували не всім рідним та друзям. Зробіть це сьогодні, не втрачайте можливості сказати їм, наскільки вони важливі для вас.

Телець: Прямуючи на роботу, увімкніть декілька треків “Kiss”, “Pink Floyd” та українського гурту “Epolets”. Це точно вас пробудить!

Близнюки: Вам час завести пухнастого друга! А допоможе вам наш матеріал “Дім для тваринок шукаємо у Франківську: щотижнева рубрика Інформатора”.

Рак: Вам пора на відпочинок. Так-так, саме з понеділка. Радимо прогулятися на міське озеро, а також долучитися до толоки на території новоствореного скверу “Воїнів Прикарпаття”. Отож, занотовуйте, сьогодні, 22 квітня, на 16:30. 

Лев: Не стримуйте себе! Використайте всю свою енергію на продуктивний робочий день. Зорі вважають, що сьогодні вам під силу подолати будь-які виклики.

Діва: Вам краще почати тиждень з благодійності. До прикладу, ви можете допомогти франківській БО “Дім Сірка”. Реквізити тут.

Терези: Насолодіться часом з близькими. Наприклад, можна переглянути фільми, та й непрості, а зі згадкою про Україну. Далі спеціально для вас наш матеріал “Смерть Сталіна” та інші голлівудські фільми зі згадкою про Україну.

Скорпіон: Всесвіт бачить, що вам потрібно відвідати декілька занять з йоги та медитації. Це допоможе вгамувати бурхливий потік подій у вашому житті.

Стрілець: Зорі віщують вам сьогодні beauty day. В салоні краси, в барбершопі чи вдома — на ваш смак. Додайте до буденної рутини декілька годин уваги до себе.

Козеріг: Ви сьогодні надихатимете душі. Подаруйте весняні квіти важливій для вас людині.

Водолій: Почніть свій день з пробіжки та гімнастики. Рецепт виглядає так: випийте водичку, вдягніть зручний одяг та вирушайте в улюблену зелену зону міста.

Риби: Для вас зорі підготували культурний відпочинок сьогодні. Радимо відвідати виставку Ікони на лопатах для випікання хліба. У Франківську відкрили виставку Івана Драгана.

Щоб не віщували зорі, якою б не була погода, пам’ятайте, що ваш настрій цілком і повністю залежить від вас. Тож бережіть себе, одягайтеся тепліше та читайте Інформатор.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору