Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Порадний гороскоп для франківців на 26 квітня

Порадний гороскоп для франківців на 26 квітня

Світ вчергове накрила магнітна буря, яка вплине на знаки зодіаку по різному. Декому доведеться приділити час здоров’ю, а декому знайти гармонію з собою.

Інформатор розкаже що варто роботи, щоб покращити самопочуття.

Універсальна порада, для всіх знаків зодіаку – задонатити на ЗСУ! Додаємо покликання на активний та перевірений збір.

Овен

Не шукайте правди в діях оточення, навпаки, станьте гарантом для них, це дозволить закріпити ваш авторитет та стати гарантом справедливості. Не бійтесь направляти людей, адже сьогодні ваш день.

Телець

Це ваш день відпочинку та реалізації бажань, проведіть його з користю. Відвідайте концерт чи виставу, це дозволить зарядитися енергією на всі вихідні.

Близнюки

Час зайнятися власним здоров’ям, адже навіть незначні проблеми надалі можуть викликати більше занепокоєння та стресу.

Рак

Не довіряйте людям, сьогодні, вам намагатимуться нав’язати чужі ідеї та бачення. Не встрягайте в конфлікти, спостерігайте за ними та обходьте стороною. Вечір присвятіть собі та вашим близьким — це допоможе зміцнити стосунки з ними.

Лев

Активним левам краще провести цей день в спокої, адже магнітна буря матиме колосальний вплив. Книга та чай — це ваш партнер на сьогодні.

Діва

День буде сприятливий для розв’язання поставлених задач та закриття довгоочікуваних проєктів. Удача дів буде переслідувати впродовж всієї доби.

Терези

Чудовий день для подорожі, поїздки за місто або прогулянки на свіжому повітрі. Сьогоднішня взаємодія з природою допоможе набратися енергією до кінця тижня.

Скорпіон

Скорпіони — це ваш день для заняття спортом. Хто тільки мріяв покращити фізичний стан час записатися до спортзалу чи почати бігати.

Стрілець

Сприятливий час для відкриття проєктів чи власного бізнесу. Навіть попри перепони, наполегливість принесе результат.

Козоріг

У Козерогів буде простежуватися тотальне небажання працювати і щось взагалі робити. Їм буде хотітися лежати на дивані, дивитися фільми і взагалі ні з ким не спілкуватися. Однак з огляду на те, що вплив магнітних бур потрапляє на останній робочого день, забезпечити собі таку “відпустку” буде складно.

Водолій

Важливі справи – як робочі, так і домашні – успіхом цими днями не увінчаються, тому їх потрібно відкласти до початку наступного тижня, а наразі ж, щоб не ледарювати, треба підтягнути “хвости”, що залишилися.

Риби

До пропозиції обійняти нову посаду або очолити новий – перспективний – проєкт необхідно поставитися з обережністю: буде прикро, якщо ви, погодившись, згодом не впораєтеся з завданням.

Читайте також: У 8 закладах Прикарпаття можна отримати медичну допомогу при інсульті.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору