Інформатор Івано-Франківськ

ВЛАДА

2500 тисячі сайтів з азартними іграми заблоковано в Україні

Про це прозвітував Офіс Генпрокурора. Такі кроки зумовленні веденням в дію рішення Ради національної безпеки й оборони щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в інтернеті.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на Офіс Генпрокурора.

Наразі вже розслідуються 450 кримінальних правопорушень через незаконну організацію азартних ігор, про підозру повідомлено 21 особі, а до суду вже скеровано обвинувальні акти стосовно 72 осіб.

Також зараз забезпечується всі кроки  щодо легалізації коштів з незаконних азартних ігор в інтернеті на загальну суму 4,8 млрд грн.

Щодо однієї людини, яка, перебуваючи під впливом рф, організувала нелегальну букмекерську діяльність, проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, що 20 квітня Президент України увів в дію рішення РНБО щодо протидії “Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі Інтернет”. Тоді до органів виконавчої влади, СБУ, Нацбанку та Головнокомандувача було висунуто перелік вимог, які ті мають виконати щодо цього рішення. Детальніше в матеріалі.

Павло Петриченко 29 березня опублікував петицію на сайті Офісу Президента щодо “Обмеження роботи онлайн-казино”, яка набрала понад 25 тисяч голосів за 4 години.

Військовий просив президента Володимира Зеленського внести до Верховної Ради невідкладний законопроєкт у якому йтиметься про низку заборон та обмежень для сфери азартних ігор, в першу чергу для ЗСУ.

На жаль, 15 квітня Павло Петриченко загинув на російсько-українській війні.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору