Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

1 травня : порадний гороскоп для прикарпатців

Почався останній місяць весни — травень. Як його вдало почати Інформатор розповість далі. 

Повідомляє Інформатор.

Універсальна порада, для всіх знаків зодіаку – задонатити на ЗСУ! З цього має починатися кожен.

Овен: Зорі віщують вам шопінг. Час обирати нові луки на літній сезон. Цьогоріч у тренді ніжно-персиковий, врахуйте це.

Телець: Вам всесвіт підказує із самого ранку випити кави, бо дедлайни до вихідних горять. Та не забувайте про моральне розвантаження після насиченого робочого дня. Влаштуйте пікнік на Вовчинецьких горах на заході сонця. Дуже допомагає відновитися.

Близнюки: Здається, час здійснювати задумане. Якщо ви давно мріяли про власну справу, тоді радимо відвідати подію від хабу підприємиць U&WE Hub

Рак: Вам радимо сьогодні увімкнути улюблені треки на повну гучність. Відірвіться під “Жадана і Собак”, посумуйте під пісні Скрябіна та прослухайте уважно треки Klavdia Petrivna. Можливо ви здогадаєтесь, хто ж ця загадкова співачка.

Лев: Зорі бачать, що у вас прокинувся кулінарний талант. Час приготувати паску, а рецепт можете знайти за покликанням.

Діва: Всесвіт промовляє до вас: “Зроби донат!”. Час прислухатися.

Терези: На вас позитивно вплине відпочинок з домашнім улюбленцем. Влаштуйте домашній затишний вечір, а зорі підкажуть як. Увімкніть серіал “Друзі”, вмостіться зручно у ліжку чи на дивані та прихопіть ласощі для себе та улюбленця. Декілька годин поруч допоможуть відновити емоційний зв’язок між вами та гарантовано зроблять обох щасливішими.

Скорпіон: У вас сьогодні день цікавих подій. Зверніть увагу на нашу Великодню афішу заходів та не баріться розпочати активне дозвілля.

Стрілець: Чуєте, як звучить трембіта. Ні? Так дійсно, ви ж досі у Франківську, а всесвіт направляє вас до Карпат. Збирайте рюкзаки, вдягайте трекінгові кросівки та озброюйтесь спреєм від кліщів. Щасливої подорожі!

Козеріг: Для того, щоб розвантажити голову від зайвих думок, спробуйте фітнес-прибирання. Що воно таке перегляньте тут.

Водолій: “Донат на ЗСУ” – саме таке написали зорі на небосхилі для вас. Радимо дослухатися!

Риби: Докладіть усі сили до роботи, у вас сьогодні багато справ. Проте, після всіх зусиль, зможете відчути задоволення від виконаних справ.

Пам’ятайте, щоб не віщували зорі, ваш добробут та ментальне здоров’я залежить тільки від вас. Тож бережіть себе, вірте в Україну та у наших захисників.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору