Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Побила дитину подруги та ще двох викрала: вирок Надвірнянського суду

Надвірнянський суд виніс вирок жінці, яка нанесла тілесні ушкодження дитині подруги та ще двох дітей викрала. Як все відбувалось — читайте у статті.

Розповідає Інформатор.

Судовий реєстр зазначає, 25 липня 2023 року обвинувачена приїхала у село Гвізд Надвірнянського району погостювати до своєї подруги, яка проживає разом із трьома малолітніми дітьми.

Близько 12 години, коли мати дітей пішла з дому у справах, потерпіла взяла з двору сокиру, увійшла до кімнати та почала душити подушкою старшу доньку, яка на той момент спала.  З метою подолання опору потерпілої, обвинувачена взяла до рук заздалегідь підготовлену сокиру та тупою стороною декілька разів вдарила по голові та тулубу, внаслідок чого дитина втратила свідомість.

Обвинувачена, вважаючи що вбила старшу дитину подруги, викрала ще двох малолітніх дітей, віком 3 роки й 1 місяць, та поїхала на залізничний вокзал у місті Івано-Франківськ.

Згідно з вказаним записом, мати дітей повідомила працівників поліції про те, що її подруга розбила старшій доньці лице в кров, забрала двох дітей та перестала відповідати на дзвінки. Працівники поліції оперативно допитали свідків та знайшли жінку на залізничному вокзалі.

Суд визнав обвинувачену винною у вчиненні кримінальних правопорушень та призначив їй покарання за ч. 2 ст. 15 п. 2, 9 ч. 2 ст. 115 КК України у виді позбавлення волі на 13 років.

Головне фото згенеровано ШІ.

Читайте також: Страсний тиждень: розклад Богослужінь у Надвірнянських храмах

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору