Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Левам зорі віщують подорож в часі. Гороскоп для франківці на 9 травня

Левам зорі віщують подорож в часі. Гороскоп для франківці на 9 травня

Останні події трохи вибили з колії. З’явилася тривога? Не засмучуйтеся. Найкращим антистресом є донат. Тому гайда донатити та читати помічний гороскоп. 

Повідомляє Інформатор 

Овен: Зорі рекомендують вам надихнутися мистецтвом і за можливості відвідати Надвірну. Там впродовж тижня заплановані цікаві події. 

Телець: Ви також любите мистецтво. Ми це знаємо. Саме для вас піднебесся підготувало афішу вистав у нашому драмтеатрі. Поспішіть придбати квитки на вистави, це допоможе відволіктись від негативу.

Близнюки: Дозвольте собі відпочинок після відпочинку. Хоч зараз і не до музики, але саме вона може допомогти вам відновитися. Ввімкніть улюблену композицію і співайте на весь голос. Або ж можете просто подивитися виступ Jerry Heil та Alyona Alyona у першому півфіналі пісенного конкурсу Євробачення-2024.

Рак: Якщо ви маєте дітей, то вас точно має зацікавити акція – перевірки зору дитині за 1 гривню. Якщо ж ви не маєте дітей, то можете розповісти друзям або рідним, які їх мають. Повірте вони вам будуть дуже вдячні.

Лев: Сьогодні ви зможете подорожувати в часі й дізнатися ким працювали ваші пращури. Як? А ось так, адже зорі підготували для вас історичний матеріал про те, ким працювали франківці у 1866 році. Мерщій читати, можливо впізнаєте діяльність когось з ваших предків.

Діва: Цей день точно ваш. Тому використайте його наповну та задонатьте на будь-який перевірений збір більше ніж зазвичай.

Терези: Не забудьте помити посуд, бо після святкове прибирання ніхто не відміняв.

Скорпіон: Сьогодні на вулиці буде доволі прохолодно, тому не забудьте про теплий чайок в термосі та шапку.

Стрілець: Зорі пророкують вам день натхнення. Тож можете підготуватися до нього й прочитати про неймовірну українку, яка увійшла до рейтингу 50 надихаючих лідерок

Козеріг: Пам’ятайте про відпочинок на свіжому повітрі. Можете з близькими зібратися на пікнік. Тут знайдете вдалу локацію. 

Водолій: Скоро вихідні до них також треба готуватися. Тому саме час подумати над справами вихідного дня – перша з яких це читання. За цим посиланням добірка цікавих українських книг, які ідеально підійдуть для вихідних.

Риби: Ви ще встигаєте відвідати цікаву мистецьку програму у Палаці Потоцьких. Після важкого робочого дня – ця подія покращить вам настрій.

Пам’ятайте, щоб не віщували зорі, ваш добробут та ментальне здоров’я залежить тільки від вас. Тож бережіть себе вірте тільки в Україну та у наших захисників.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

https://t.me/if_informator

Нагору