Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Ютуб вихідного дня: що переглянути франківцям у вихідний

Якщо ви вже втомилися від палкого сонця, стоптали всі ноги на прогулянці та бажаєте відлежатися в ліжку, тоді Інформатор рекомендує вам переглянути наступну добірку українського ютуба. Прихопіть щось смачненьке і гайда відпочивати. 

Повідомляє Інформатор.

Починаємо з:

“ЩО БІСИТЬ БАРИСТУ” 

Проєкт від ютуб-каналу “LU;KI”.

У цьому матеріалі Анастасія розповідає про особливості роботи, які нервують баристу. Чи не щодня ми купуємо каву й гадки не маємо, що може бісити кав’ярника біля нашого дому.

Наступним буде відео “ЛЮБОВНИЙ ЧОТИРИКУТНИК: ДЖОН, РОБЕРТ ТА ДЖЕКІ КЕННЕДІ І МЕРИЛІН МОНРО”

В проєкті “Історія для дорослих” Олег Криштопа розповідає факти з історії не тільки України, а й світу. Цього разу до вашої уваги історик та письменник підготував відео про любовний чотирикутник клану Кенеді.

Це вже друге відео з серії ютуб-матеріалів про родину Кенеді. В першому йшлося про початок “правління” впливових американських багатіїв.

Також Інформатор рекомендує напрочуд важливе відео від Телебачення Торонто, що розповість про російську пропаганду, яка просочується через культуру “велікой расіії”.

РОСІЙСЬКА КУЛЬТУРА З ПОГОНАМИ: як працівники ФСБ просувають культуру рф у світі

В цьому OSINT-розслідуванні журналісти розкажуть: “як російські спецслужби за допомогою віршів пушкіна та лєрмонтова вербують людей по всьому світу. І покажемо конкретних працівників ГРУ та ФСБ, які за цим стоять”.

Завершуємо ми цю підбірку матеріалом від бігусів “Справ немає, зарплата капає: як ПІВМІЛЬЯРДА дісталось судам без роботи”.

“…судді 6 років ходили на роботу й отримували зарплатню, а при цьому навіть не мали справ, адже для системи ці суди вже були ліквідовані”, – йдеться в описі до розслідування.

Інформатор бажає вам хорошого вихідного!

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87 

Нагору