Інформатор Івано-Франківськ

АФІША

Надвірнянців запрошують на презентацію книги

У Надвірнянській бібліотеці для дітей та юнацтва відбудеться творча зустріч з Василем Добрянським та презентація книги “ЛІЛІ”.

Розповідає Інформатор.

Василь Добрянський — український письменник, журналіст та політичний діяч, член Національної спілки письменників України. Творчий доробок автора нараховує два десятки ретро романів та детективів, які полюбилися читачам завдяки примхливому сюжету, сповненим загадок та психологічних деталей.

Творча зустріч з письменником це чудова нагода поспілкуватись, дізнатись відповідь на свої запитання, а також отримати підпис на новій книзі від досвідченого майстра слова.

Анотація до книги “ЛІЛІ”: У маленькому містечку стається дивне вбивство — хтось отруює доньку і дружину міського голови. Капітан Іван Зуб починає слідство. В той самий час у місто приїжджає журналіст, щоб взяти інтерв’ю у колись відомої поетеси Лілії Понаровської. Загадкові вбивства продовжуються. Підозра падає на журналіста, тому полція вирішує його затримати. Розв’язка роману у стилі горору наступає несподівано.

Презентація відбудеться у міській бібліотеці для дітей та юнацтва (вулиця Михайла Грушевського 4) 14 червня о 14:00.

Головне фото згенеровано ШІ.

Читайте також: На Надвірнянщині розпочав роботу літній табір для дітей: деталі

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору