Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Ютуб вихідного дня: що подивитися в неділю цього тижня

Робочий тиждень вже не за горами й до цього потрібно готуватися як морально, так і фізично. Наша рекомендація наступна — прихопити смаколики, залізти в ліжко та подивитися відібраний якісний контент українського ютубу. Перевіряв та досліджував сам Інформатор.

Повідомляє Інформатор.

Почнемо з розважального, як Алла Волкова пробувала український сухпай. Це проєкт БАЖАЮ СМАЧНОГО від Армія TV.

Якісний та цікавий контент на воєнну та військову тематику від кадрових військових, добровольців і мобілізованих, які служать у Силах оборони із перших днів повномасштабного вторгнення на різних напрямках і в різних підрозділах.

“Більшість із нас має бойовий досвід. До російського вторгнення ми працювали режисерами, операторами, ведучими, редакторами. Тепер ми поєднуємо військову службу із роботою за медійним фахом”, – йдеться в описі до проєкту.

Далі в нас пізнавальний блок з Акімом Галімовим. Проєкт РЕАЛЬНА ІСТОРІЯ, матеріал “Вся правда про український Південь!”.

“Акім Галімов створив масштабний документальний фільм-викриття «Справжня історія півдня». Разом із командою він працював у Національній бібліотеці Франції, де зберігаються оригінали мап, на яких є Київ, Канів, Переяслав, й інші міста включно з Олешшям! Побували на півдні України у місці, де 100 років існувала «Ханська Україна», коли росіян там і близько не було. Також розслідування привело команду до Військового архіву Швеції, де знаходяться сенсаційні свідчення: ще на початку 18 сторіччя за незалежність України воювали Швеція, Кримське ханство й Османська імперія”, – й ще більше історичних міфів та невідомих фактів розкриє нам історик.

Сюди ж додаємо й нове відео Віталіка Гордієнка на каналі “ЗАГІН КІНОМАНІВ”, хоча й цього разу — мультиманів.

Йтиметься про перший анімаційний фільм, що був випущений за часів незалежності України. Чи знали ви, що в одній зі сцен можна побачити прапор України? І ми не знали, а дізналися саме в цій роботі Віталіка.

Далі йтиметься про інклюзію, а саме про інспекцію міст на зручність для маломобільних людей від Олександра “Терена” Будька. Це “ВІДВАЛ НІГ”.

Цього разу майбутній Холостяк досліджував Житомир разом з Женею Яновичем. Намагались потрапити в кінотеатр Мультиплекс, побували в музеї космонавтики та катались верхи. Пригоди ведучих дивіться в новому випуску проєкту.

Далі буде секс. А саме ЕБАУТ “(не) займайся сексом так”.

Як саме дивіться у випуску з Анастасією Забелою та Сашком Драглі.

Інформатор бажає вам хороших вихідних!

Читати також: Час планувати в Google Календарі: події у Франківську 16 червня

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору