Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Ютуб вихідного дня: що подивитися цієї неділі

Ютуб вихідного дня: що подивитися цієї неділі

Робочий тиждень не за горами, тому сьогодні вам потрібно добряче відпочити. Проведіть весь день в ліжку та прихопіть з собою щось смачненьке. Для того, щоб ваш день пройшов краще, Інформатор підготував для вас добірку відео з українського Ютубу.

Повідомляє Інформатор.

Почнемо з:

ВІКТОРИНА #35. КОСТЯ ТРЕМБОВЕЦЬКИЙ ТА ОЛЕГ МАСЛЮК х КУРАН ТА ВЕНЯ 

 

Проєкт від ВКВ (ред. ветерани космічних військ).

У цьому шоу зіркові гості змагаються проти Вені та Курана за фантастичний приз, який вони ніколи самі собі не куплять. Що за приз і хто переможе? Дізнаєтеся після перегляду.

СИМОН ПЕТЛЮРА — СИМВОЛ БОРОТЬБИ ЗА УКРАЇНСЬКУ ДЕРЖАВНІСТЬ/ ІСТОРІЯ БЕЗ МІФІВ

“Історія Без Міфів” – це популярний канал про минуле України та світу без прикрас і фальсифікацій. Ведучим і співавтором є кандидат історичних наук, провідний науковий співробітник Владлен Мараєв. Тематика випусків охоплює всі періоди та висвітлює широкий спектр питань.

Завдяки перегляду цього відео ви більше дізнаєтеся про життя та діяльність голови Директорії та Головного Отамана військ УНР, Симона Петлюру.

ТРЕМБОВЕЦЬКИЙ ПРОТИ КИРИЛА ГАНІНА ХТО ШВИДШЕ ЗА SHAZAM ВГАДАЄ УКРАЇНСЬКІ ПІСНІ

 

Костянтин Трембовецький проти Кирила Ганіна. Вони з’ясовують хто краще знає українські пісні. Але схоже, що Шазам переможе і гумориста Кирила Ганіна і Костянтина Трембовецького.

Чи зможуть хлопці перемогти? Хто краще? Шазам? Це все ви дізнаєтеся після перегляду шоу. Гайда дивитися і  вгадуйте українську музику разом з Костянтином Трембовецьким проти Кирила Ганіна. 

КОСТЯ ТРЕМБОВЕЦЬКИЙ і ВАСЯ ХАРІЗМА В КЛУБІ ДИЛЕТАНТІВ #36

 

Клуб дилетантів — інтуїтивно-інтелектуальна вікторина. За правилами клубу учаснику потрібно відповісти на питання, відповіддю на яке є число. Якщо учасник ближче за всіх до правильної відповіді він отримає 1 бал, якщо далі — покарання. Цікаво хто переможе? Тоді, гайда дивитися.

Інформатор бажає вам хорошого вихідного!

Тетяна Сарай 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору