Інформатор Івано-Франківськ

АФІША

“Я, Побєда і Берлін”: перегляд фільму у Надвірнянській бібліотеці

Надвірнянська юнацька бібліотека запрошує молодь громади для перегляду українського фільму “Я, Побєда і Берлін”. Детальніше — читайте у статті.

Розповідає Інформатор.

Пригодницьку комедію «Я, «Побєда» і Берлін» зняли за мотивами однойменної повісті Кузьми Скрябіна. Твір вийшов друком у 2006 році. Творці наголошують, що це не документальний фільм-біографія, а художній твір. Знімали у Львові, Києві та Берліні. У фільмі прозвучать кавери на відомі пісні Кузьми.

На початку 90-х музиканти-початківці були не вибагливі. Тож коли випала нагода обміняти старезну машину на шестисотий «мерс» вони погодилися не роздумуючи. Кузьма (Іван Бліндар) та його друг Бард (Володимир Гева) вирушають до Берліну. Вони їхатимуть на ледь живій «Побєді» аби у Німеччині поміняти її на омріяного мерседеса. На момент виїзду зі Львова до запланованого концерту залишилося три дні, тож хлопцям потрібно поспішати.

Показ фільму відбудеться 19 липня у Надвірнянській бібліотеці для дітей та юнацтва. Початок о 18:00. Після показу адміністрація бібліотека запрошує глядачів до відкритого кола, на рефлексію-обговорення фільму.

Читайте також: Що робити при отруєнні грибами: поради Надвірнянського лікаря

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору