Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Ютуб вихідного дня: підбірка від Інформатора

До початку робочого тижня залишилось декілька годин, тому всім франківцям потрібно добряче відпочити. Тож Інформатор пропонує приготувати гарячий чай, взяти щось смачненьке та переглянути український ютуб. Ми підготували для вас перелік цікавих відео. 

Повідомляє Інформатор.

Ваня Кухарчук в клубі Дилетантів #39

Клуб дилетантів — інтуїтивно-інтелектуальна вікторина. За правилами клубу учаснику потрібно відповісти на питання, відповіддю на яке є число. Якщо учасник ближче за всіх до правильної відповіді він отримає 1 бал, якщо далі — покарання.

Цікаво хто переможе? Тоді, гайда дивитися.

“Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди”, – казав Симон Петлюра. І сьогодні Олег Криштопа в “Історії для дорослих” та на пару з культовим закладом “Криївка” розкаже саме про українських гнид. Себто – про колаборантів.

В цьому ролику “Історія для дорослих” вирішила розібратись із найбільшими зрадниками української історії і хто з них зараз сів би на довічне за колабораціонізм. Гнат Галаган, Феофан Прокопович, Василь Кочубей, Іван Іскра – тільки початок довгого переліку зрадників.

Андрій Рибак  проти Роми Міщерякова. Хто швидше за Шазам

Андрій Рибак проти Роми Міщерякова. Вони з’ясовують хто краще знає українські пісні. Але схоже, що Шазам переможе і гумориста Андрія Рибака та Рому Міщерякова.

Чи зможуть хлопці перемогти? Хто краще? Шазам? Це все ви дізнаєтеся після перегляду шоу. Гайда дивитися і  вгадуйте українську музику разом з Роман Міщеряковим  та  Андрієм Рибаком.

Вікторина #34.Іван Люленов та Влад Стеблівський х Куран та Веня | Міжнародно – скандальний поєдинок

Проєкт від ВКВ (ред. ветерани космічних військ).

У цьому шоу зіркові гості змагаються проти Вені та Курана за фантастичний приз, який вони ніколи самі собі не куплять. Що за приз і хто переможе? Дізнаєтеся після перегляду.

Інформатор бажає вам мирних вихідних!

Читати також: Скільки коштуватиме літній образ у секонд-хенді Івано-Франківська?

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору