Інформатор Івано-Франківськ

ВЛАДА

Повістки, пожежі, допомога, вакансії: що читали франківці цього місяця

У топ десять найпопулярніших новин за липень на нашому сайті увійшли публікації про повістки, матеріальну допомогу, актуальні вакансії, пожежі, виконання дітьми гімну України, ціни на гречку, мандрівка Вовчинецькими пагорбами. 

Інформатор Івано-Франківськ ділиться публікаціями, які ви найбільше читали.

Стаття “Мені вручили повістку | відповіді на поширені запитання”.

Вручили повістку? Що робити? Брати чи не брати? А якщо я студент чи прописаний в іншому місці? Та я ж тільки приїхав. На ці та інші запитання ми хочемо відповісти і, як кажуть, розставити крапки над “і”. Усім студенто-одноденно-чоловіко-отримувачам повісток присвячується. Він буде корисним для вас та допоможе вирішити “повісткові” питання. Всі деталі – у статті.

“Мешканці Івано-Франківської громади отримають матеріальну допомогу”.

28 липня виконком Івано-Франківська проголосував за нові виплати для окремих категорій громади. Кого це стосується, читайте у статті.

“На вагу золота. Скільки коштує в крамницях Івано-Франківська гречка”.

Після дефіциту гречка з’явилася в магазинах Івано-Франківська. Однак ціни на неї не тішать. Далі – у статті.

Діти Франківська співали гімн України під час повітряної тривоги. 

Відео розмістили у соцмережах. Як це було – дивіться і читайте за посиланням.

Актуальні вакансії. В Івано-Франківську запрошують на роботу менеджера з продажу, касира, бухгалтера, продавця-консультанта, зварювальника та інших. Про це детальніше у матеріалах.

Цікавила мешканців і прохання про допомогу “Карітасу”. В Івано-Франківську “Карітас” шукає волонтерів. Яка допомога потрібна, про це читайте у статті. 

9 липня Центр туризму і краєзнавства запрошував усіх охочих на тренувальну мандрівку Вовчинецькими пагорбами. Що це було – детальніше у статті.

Також у топ-10 статей увійшли дві пожежі – у Городенці та Болехові.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами!

Нагору