Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Рецепт вихідного дня. Кабачкові млинці

Сезон кабачків скоро закінчиться, але ми піклуємося про своїх читачів, тому підготували для вас неймовірно простий рецепт кабачкових млинців. тому швиденько на ринок, ну а потім до кухні.

З Інформатором поділилася рецептом франківка Мирослава.

Інгредієнти:

  • 2 середніх кабачки;
  •  3 яйця;
  • 4 великі ложки борошна;
  •  3-4 зубчики часнику;
  • сіль за смаком;
  •  чорний перець за смаком;
  • соняшникова олія.

Приготування:

1. Кабачки потерти на великій тертці.
2. Посолити і гарно перемішати.
3. Почекати 5-10 хвилин і вижати весь сік із кабачків.
4. Додати до кабачків дрібно подрібнений часник, яйця та перець і перемішати.
5. Додати борошно і знову перемішати.
6. Олію вилити на пательню і гарно розігріти.
7. Накладати готове тісто на пательню великою ложкою по черзі, формуючи кілька окремих млинців.
8. Обсмажувати з обох сторін на середньому вогні до золотистої скоринки.

Також до кабачкового тіста можна додати терту картоплю, твердий сир або зелень. А часник, за бажанням, замінити на цибулю. Смачного !

Читайте також: Лосось у мультиварці | простий рецепт на вихідні.

Нагору