Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Про що ви найбільше читали у травні

У травні наші читачі найбільше переглядали новини про “кохання” в Коломиї, прикарпатського спортсмена, що бігав у Норвегії; рудих слимаків, ДТП в Отинії, збиття “шахедів” та інші. 

Повідомляє Інформатор.

Отож наш список десяти найпопулярніших травневих публікацій відкриває новина “Пара зайнялася “коханням” на території однієї з автостанцій Прикарпаття | відео”. Деталі читайте за посиланням.

Далі стаття “Перший українець, який пробіг 80 км на міжнародних змаганнях в Осло”: як прикарпатець бігав у Норвегії”. 20 травня у Норвегії відбулися змагання з ультрамарафонського бігу Ecotrail Oslo на дистанції 80 км. Прикарпатець Микола Таран взяв у ньому участь і виборов міжнародний сертифікат.

На Надвірнянщині збили 5 “шахедів”: як вберегтися під час атаки дронів. Коли це було та як вберегтися – у статті.

Далі у топі новина “Обласна СБУ повідомила про підозру зраднику з окупаційної поліції”. У псевдоправоохоронному органі окупантів фігурант виконував обов’язки «оперативного чергового» та брав участь у «патрулюваннях». Поліцай здійснював каральні функції стосовно громадян України та допомагав загарбникам зміцнювати окупаційний режим.

23 травня в Отинія, що на Коломийщині сталася ДТП. Ця новина також потрапила у список популярних. Деталі читайте тут.

Якість пального: друга частина експертизи бензину А-95 на заправках Івано-Франківська. У цьому матеріалі результати досліджень із заправок “УкрПетроль”, “Укрнафта”, “Коса” та “Сапсан”.

“Агресивний чоловік нападає на продавців і перехожих у Коломиї: містяни б’ють на сполох”. Перше повідомлення про вкрай агресивного міцного чоловіка середніх років з’явилося в мережі 2 тижні тому. Йшлося про те, що він нападає на перехожих і погрожує їм розправою. Деталі тут.

Настали теплі дні, а найближчими днями за прогнозами – опади. Це сприятливі умови для розмноження рудих слимаків, які уже помітні на грядках. Як з ними боротися – читайте у статті.

Також в читали про вимкнення газу та прогноз погоди.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору