Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Косові призначили нових в. о. начальника та заступника відділу поліції

У Косові призначили нових виконувачів обов’язків начальника та заступника відділу поліції.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу обласної поліції.

Нових керівників представив особовому складу начальник ГУНП в Івано- Франківській області Сергій Безпалько. Обов’язки начальника Косівського районного відділу поліції тимчасово виконуватиме начальник Управління карного розшуку ГУНП в Івано-Франківській області полковник поліції Роман Чекмарьов. Новий заступник начальника Косівського РВП з превентивної діяльності полковник поліції Василь Хомин.

Нагадаємо, в Косівському райвідділі поліції триває службове розслідування, попередні керівники відсторонені від виконання службових обов’язків. Керівник Нацполіції призначив комісію з перевірки діяльності всього відділу поліції.

21 червня в Косові небайдужі вийшли на мітинг до районного відділу поліції. Причиною є те, що правоохоронці не зреагували на попередній злочин підозрюваного у вбивстві 9-річної дівчинки. Якби фігуранта покарали, впевнені протестувальники, трагедії в Кутах можна було б уникнути.

Більше про те, що сталося, читайте в матеріалі: Заманив у хащі, де зґвалтував. На Прикарпатті затримали підозрюваного у вбивстві дівчинки.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору